Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha felkínálják a helyet a...

Ha felkínálják a helyet a buszon, elfogadod legtöbbször?

Figyelt kérdés

ma átadták nekem, bár úgy hogy egy nő odaszólt egy fiatal csajnak hogy adja már át a helyet a kismamának ez alap lenne..

én mondtam hogy nem kell, de erősködtek hogy üljek le.

ti hogy álltok ezzel?

33 hetes vagyok

2012. szept. 18. 15:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Én őszintén szólva el szoktam fogadni, mert félek, hogy egy-egy durvább fékezésnél eldőlök, mint egy zsák. :))) De nekem is csak középkorúak adják át, fiatalok soha. Én meg az időseknek szoktam átadni, de sokszor nem fogadják el, ezért mostanában azt csinálom, hogy gyorsan hátat fordítok, hogy ne lássa a pocakomat. Elsunnyogom a hasamat. :D
2012. szept. 18. 18:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Már régóta alig bírok állni,el kezd fájni mindenem.30 hetes vagyok,óriási hasam van,de még soha senki nem adta át a helyet... :( Elfogadnám simán ha lenne valaki rendibendi aki átadja,nem idősekre gondolok hanem az úriemberekbe például a villamoson akik rám néznek amikor felszállok,de utána végig kifele bámulnak,felém sem néznek,nehogy fel kelljen állniuk!Pedig rajtam tényleg látszik ám a babahas!
2012. szept. 18. 19:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem néha jobban esik, hogy állok, persze a tömegbe és a melegbe szívesebben ulok le!

Nekem is mindig idős nénik adjak at a helyet, es sokszor vonakodom leulni, hiszen nekik is altalaban tele van a kezuk ,nem Ők azok, akiknek at kellene adni a helyet! Amióta nagy lett a pocakom, nem szeretek bkv-val utazni, mert macera... legtobbszor az emberek elforditjak a fejuket (persze tisztelet a kivetelnek)... es ez kicsit rosszul esik... tevedes ne essek, nem ugy szallok fel a jarmure, h nekem azonnal le kell ulni es azonnal alljon fel valaki, nem errol van szo... 25 éves fiatal lany vagyok en is, es birok allni a labamon... csak nekem fura, hogy legtobbszor fiatal lanyok velem egyidosek csinalnak ugy mintha ott sem lennek ...

amikor idős nénik adjak at a helyuket, kisse magamat szegyelve ulok le... mert altalaban addig rancigalnak, eroskodnek, h muszaj vagyok leulni :)

28 hkm

2012. szept. 18. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztalom, hogy a belvárosban néznek máshova inkább az emberek, a külvárosokban, kertesházas részekben sokkal előzékenyebbek az emberek. Én Pestszentlőrincen lakom, szüleim Kispesten, és akár hazamegyek, akár a szüleimhez, a villamoson mindig átadják a helyet, még a fiatalok is. De pl a Corvin negyed-Deáktér-Déli pályaudvar környéként kb le se tojnak az emberek, pedig nekem is már elég nagy a pocakom.

30 h km

2012. szept. 18. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem 10-ből 7-szer átadják a helyet, általában idösebbek szintén. Múltkor egy kb 16 éves gyerek, fülében az üvöltő zenével,széttett lábakkal (nem volt épp vékony alkat) szinte táncolt és énekelt az ülésen, nem adta át a helyét,pedig még tömeg is volt. Vagy a fiatal lányok, ők sem szokták. Amikor 3 megállót megyek, és át akarják adni akkor nem szoktam elfogadni,de mondom is rögtön hogy köszi, mindjárt leszállok. De mondjuk mikor épp nagyon fáj mindenem, és szivesen leülnék,akkor tuti nem adják át. Nekem 28 hetesen akkora a pocakom mint egy 36 hetesnek.
2012. szept. 19. 09:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem 10ből 9szer átadták a helyet és el is fogadtam. A 32. hétig dolgoztam, szóval megterhelő lett volna azért minden nap 40 percet állni a buszon.
2012. szept. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!