Ha felkínálják a helyet a buszon, elfogadod legtöbbször?
ma átadták nekem, bár úgy hogy egy nő odaszólt egy fiatal csajnak hogy adja már át a helyet a kismamának ez alap lenne..
én mondtam hogy nem kell, de erősködtek hogy üljek le.
ti hogy álltok ezzel?
33 hetes vagyok
Nekem néha jobban esik, hogy állok, persze a tömegbe és a melegbe szívesebben ulok le!
Nekem is mindig idős nénik adjak at a helyet, es sokszor vonakodom leulni, hiszen nekik is altalaban tele van a kezuk ,nem Ők azok, akiknek at kellene adni a helyet! Amióta nagy lett a pocakom, nem szeretek bkv-val utazni, mert macera... legtobbszor az emberek elforditjak a fejuket (persze tisztelet a kivetelnek)... es ez kicsit rosszul esik... tevedes ne essek, nem ugy szallok fel a jarmure, h nekem azonnal le kell ulni es azonnal alljon fel valaki, nem errol van szo... 25 éves fiatal lany vagyok en is, es birok allni a labamon... csak nekem fura, hogy legtobbszor fiatal lanyok velem egyidosek csinalnak ugy mintha ott sem lennek ...
amikor idős nénik adjak at a helyuket, kisse magamat szegyelve ulok le... mert altalaban addig rancigalnak, eroskodnek, h muszaj vagyok leulni :)
28 hkm
Én azt tapasztalom, hogy a belvárosban néznek máshova inkább az emberek, a külvárosokban, kertesházas részekben sokkal előzékenyebbek az emberek. Én Pestszentlőrincen lakom, szüleim Kispesten, és akár hazamegyek, akár a szüleimhez, a villamoson mindig átadják a helyet, még a fiatalok is. De pl a Corvin negyed-Deáktér-Déli pályaudvar környéként kb le se tojnak az emberek, pedig nekem is már elég nagy a pocakom.
30 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!