Gabi86 kérdése:
Szerintetek mennyire biztosak ezek a tesztek?
Figyelt kérdés
Mert pozitív volt a tesztem és csak jövő hétre kaptam időpontot a nőgyógyásztól és már kíváncsi vagyok.megnőttek a melleim és kicsit fájnak is és voltak rosszulléteim is.ugye nem csak beképzelem?mert már nagyon szeretnénk bábát.köszi a válaszokat.és még egy kérdésem lenne.a macska tényleg veszélyes a terhességre?2012. okt. 9. 22:24
11/17 anonim válasza:
Alapvetően elég folsavat szedni, az fontos.
A többit akkor szedd, ha akarod (akkor nem kell külön folsavat, mert mindegyik terhesvitaminban van).
12/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2012. okt. 10. 14:19
13/17 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem is lenne,hogy tényleg nem lehet szaunázni és strandolni?
2012. okt. 10. 14:41
14/17 anonim válasza:
A terhesség alapszabálya, hogy minden olyat csinálhatsz (mértékkel), amit korábban, de semmit ne kezdj el a terhesség alatt. Tehát ha sportoltál, bicikliztél, úsztál, hegyet másztál stb. akkor nyugodtan csináld tovább, ha nincs probléma a terhességgel, de semmit ne akarj terhesen elkezdeni. Pl. ne akarj hirtelen maratont futni. :) Ha már hússzor lefutottad nem terhesen, akkor lefuthatod terhesen is. :)
A szaunával azért én óvatosan bánnék, illetve egyeztetném az orvossal, de az úszással, strandolással - problémamentes terhesség esetén - nincs gond!
15/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ.meddig lehet dolgozni terhesen kb?én a vendéglátásban dolgozom azért van pörgés,de nem mindig.Ezt meddig lehet csinálni?
2012. okt. 10. 16:16
16/17 anonim válasza:
Amíg bírod. Vagy amíg az orvosod azt nem mondja, hogy állj! (De ezt csak akkor szokták mondani, ha valami gond van.)
17/17 A kérdező kommentje:
okés.köszi a választ
2012. okt. 10. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!