Szerintetek mennyire biztosak ezek a tesztek?
Sztem ha téved a teszt, inkább "negatív irányba" szokott, mint "pozitívba".
7hetesen nekem jól mutatta ki ;)
Nekem is van lakásban macska is, kutya is, semmi bajom sem volt. Sőt, most a baba mellett is itt vannak. Nyilván nem egy ágyban alszanak... (még :P)
Remélem neked sem téved a teszt:))
köszi a válaszokat.
Benti cica és sűrűbben kell kezet mosni a simogatom a cicát?
És sajna most egy kicsit megfáztam köhögöm meg náthás vagyok ettől lehet baja a picinek?milyen tünetei vannak még a terhességnek?
Igen, minden simogatás után kézmosás.
És ne te almozz!!!
Sűrű pisilhetnék, hányás, hányinger, émelygés, mell feszülés és fájás, érzékeny mellbimbó, hangulatingadozás, puffadás, elmaradt menzesz :), kívánósság, szagok elleni undor.
Én nem mostam kezet macska/ kutya után, kivéve ha "oda" nyúltam (wc, fürdés). Semmi bajom se lett. Te tudod, mennyire félted magad. Régen sem volt semmi baja az embereknek az állatoktól- lásd nagyanyáink. Sőt,mi gyerekek is az udvaron kutyák, macskák, tyúk, stb. között nőttünk fel, és élünk :)
Véleményem szt nem véletlen van ma ennyi allergiás ember, sztem a túlféltés miatt van.
Terhesség alatt nekem csak a végén volt egy kicsi gyomorégésen. Előtte semmi olyan rossz nem volt, mint a legtöbb nőket. Terhessége válogatja...
A tesztek megbízhatóak. :)
Macskaügyben: lehet, hogy életedben már átestél toxoplazmózis-fertőzésen, anélkül, hogy tudnál róla, akkor teljesen védett vagy! Egyébként pedig valóban ne te almozz, vagy még frissiben (a toxoplazma csak a levegőre jutás után órákkal fertőzőképes). A macska mellett vannak egyéb "veszélyforrások" is, amiről nem nagyon szoktak beszélni: a kerti föld, mosatlan zöldségek, nyers hús, pasztörizátlan tej. De: csak akkor fertőz, ha a szádba kerül, tehát minden ilyesmivel való érintkezés után moss alaposan kezet, és ne nyúlkálj a szádhoz. Ennyi óvintézkedés bőven elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!