Ez normális terhesség alatt? (többi lent)
Nekem is attól volt a barnázás, hogy a lepény rálógott a méhszájra. Gyógyszert nem kaptam, de pihenni kellett.
Az én picim 7 hetesen 7 mm volt. Ez mindenkinél más, dem érdemes hasonlítgatni!
Dokihoz viszont mindenképp menj el mielőbb, mert megnyugodni csak akkor fogsz, ha ő mondja meg, mitől van a barnázás. Ha kell, ír gyógyszet, vagy pihenést javasol...
Én is így voltam, hogy ha otthon voltam, akkor nem volt semmi, amikor meg dolgozni mentem, akkor én is barnáztam...én is azt mondtam, hogy a gyerek utál dolgozni járni, és korán kelni :)
Nekem egyébként valami olyasmit mondott a doki, hogy amikor beágyazódik a pici, akkor konkrétan "belefúródik" a méh falába és ott vérzés alakulhat ki, és az ürült ki nálam, és pont ez a jó, mert ha az ott marad, az okozhat vetélést, ha a vérömleny ott marad a magzatburoknál...
Úgyhogy engem is a doki nyugtatott meg...ja és a 12. hétig mondta, hogy "kerüljem a páromat" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!