Normális ez terhesség idején? Többi lent.
19 hetes kismama vagyok,és tegnap este eléggé fel volt puffadva a hasam,ami eddig is jellemző volt rám,de ennyire nem,vagy ezt már a baba is okozhatja,vagy csak a babától van,és a hormonok teszik ezt?És mostanában olyan nehézlégzés gyötör,ez is a várandósságomnak tudható be,vagy más is lehet a háttérben??Mert még mielőtt nem voltam várandós ilyen sem volt!Jah,és eddig egy pár nappal ezelőtt még volt hányingerem,de már megint nincs,és ez is már sokszor előfordult velem,vagy ez is természetes,hogy a tünetek jönnek-mennek,vagy máris féljek,hogy elhalt a babám???Fontos lenne,kérlek írjatok!
Egy 19hkm :)
Nekem már a 16. héttől elmúlt minden tünetem, ilyenkor ez már nem baj.
19 hetesen már látszódhat egy kis pukli a köldököd alatt.
Nekem fura ha valaki ilyen kérdést tesz fel.
Neked a dokid és védönöd semmit nem mondott, te nem olvastál egyetlen egy sort sem a terhességröl?
ezek a tünetek a terhesség leg alapabb "mellékhatásai". Nem hiába hívják terhességnek, mert megterheli a szervezetet.
Minden amit leírtál tök normális, és ezek csak erösödni fognak és még kpasz mellé más tüneteket is.
Teljesen normális, amiket észlelsz!
És ne a barátnődből indulj ki, mert minden ember más. Annak a babának komoly gondjai lehettek, azért ment el, de a tiéd erős, egészséges, bízz benne és a testedben is! :)
Boldog babavárást!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!