Akinek volt hányingere terhesség elején annak a végére is vissza jött?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 11:50
1/6 anonim válasza:
Nekem vissza jött!4 hetes kiscsaj anyukája
2/6 anonim válasza:
Nekem az elején alig volt hányingerem, 4-5 alkalommal összesen, de az utolsó 4 hét az kínszenvedés volt. Iszonyatos hányingerem volt, hányás viszont nem volt szerencsére.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem jött vissza (szerencsére), de így is bőven elég volt. Az első 4 hónapot végighánytam, és nemcsak reggel vagy este, hanem reggeltől estig hányingerem volt és naponta 4-5x is hánytam. Aztán 16. héten elmúlt. Onnantól kezdve kezdtem hízni (addig csak fogytam hétről hétre), és tovább nem volt problémám a hányingerrel, hányással.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem az első pár hét szörnyű volt,és most meg tegnap is volt hányingerem meg ma is,remélem nem jön vissza!
2012. okt. 9. 12:59
5/6 A kérdező kommentje:
Első!Milyen volt a szülés?Van kedved elmesélni?
2012. okt. 9. 13:00
6/6 anonim válasza:
Szia! Első vagyok!
Bocsi hogy egész most írok!
Az én szülésem borzasztó volt!Nem kívánom senkinek!28 órát vajúdtam!Ebből az utolsó 2-3 óra volt a legelviselhetetlenebb!Akkor már voltak rendes tolófájásaim és nem volt szabad nyomnom!Vissza kellett tartanom!Szörnyű volt.Nem nyíltam ki és ezért tartott 28 órát!És a végén 5 perc alatt megszületett a lányom!35+2 hétre 2500 grammal és 46 cm-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!