Másnak is ilyen szörnyű hányingere van terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Ti h viselitek? Meddig fog tartani? Nem tudtok rá valami megoldást h elmúljon?
2012. aug. 27. 11:10
1/10 anonim válasza:
Rajtad kívül sokmillió nőnek, igen, köztük nekem is volt mindkét gyermeknél. Max. 4 hónapos korig tart, de elő -előjöhet a terhesség végéig , de akkor már nem oylan erősen.
Háztartási keksz, kóla, gyömbér, magneb6...ezek kicsit segítettek.
2012. aug. 27. 11:13
2/10 anonim válasza:
Szörnyű hányinger még hagyján, nekem szörnyű hányás is volt, a 18. hétig.
Olyan sokat hánytam, hogy sebes lett a torkom, néha még vérzett is:(
A gyömbér néha használt, de többször nem, akkor nem émelyegtem iszonyatosan, ha mindig volt valami a gyomromban. Aztán elmúlt. Kitartás!
2012. aug. 27. 11:20
3/10 anonim válasza:
Szia!
Én citromot nyalogattam, vagy citromos vizet ittam akkor.
2012. aug. 27. 11:23
4/10 anonim válasza:
Szia!
Én a 15.hétig küzdöttem vele,hánytam is,és most a 30.hét környékén visszatért a hányinger,bár hányni szerencsére még nem hánytam. Nekem a védőnő a hideg kólát javasolta,pár kortyot,a lényeg,hogy hideg legyen,de valóban segített a gyömbér is,illetve B6 vitamint szedtem. De kifejezetten a hányásra nem használt semmi :(
35hkm
2012. aug. 27. 11:28
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat és boldog babavárást mindenkinek! :-)
2012. aug. 27. 11:33
6/10 anonim válasza:
Én az 5. héttől a 12. hétig napi 10-13 alkalommal hánytam, aztán a 12.-től a 20.-ig már csak 3-5 alkalommal... 6 hétig infúzióra voltam kötve, fogytam 7kg-ot... De jelentem ezt is túl lehet élni és szerencsére a kisfiamnak meg se kottyant hiszen 4400g volt születésekor. :D
2012. aug. 27. 12:01
7/10 anonim válasza:
Elso babamnal en a szulesig vegig hanytam.Szornyu volt.Szulesre kozelitettem meg a kiindulasi sulyomat.
Most egyenlore semmi bajom (kopp-kopp) van enyhe emelyges meg faradsag mellfeszules, de kozel sem annyira rossz mint az elso terhessegemnel.....na meg nem kiabalom el, meg csak 6.5 hetes vagyok.
Igaz lanyomnal ilyenkor mar reg hanytam.
2012. aug. 27. 12:34
8/10 anonim válasza:
Hát, én hetekig hánytam eleinte.:) Semmit nem tudtam miatta csinálni. :)Magne b6-ot szedtem mielőtt felkeltem volna, az jót tett a rosszullétek ellen. Meg banán volt melléje a reggelim. Kb. a 14. hét után lettem jobban.
2012. aug. 27. 13:15
9/10 anonim válasza:
Nekem ez a 4. terhességem de az előző három nem volt olyan rosszullétes mint ez. Olyan hányinger, hogy ha ránézek a kajára rosszul leszek, a szagokról ne is beszéljünk, volt hogy a vizet se bírtam lenyelni, a vitamint a nyelvemre tettem és öklendeztem. Volt hogy bevettem, leküzdöttem őket, legalább az legyen a gyomromban és 2 perc múlva vissza is köszöntek. 10 hetes vagyok ma tudtam enni először rendesen az elmúlt két hétben szinte semmit nem ettem, remélem már nem jön vissza. De nekem úgy tűnik ez inkább hullámzik.
2012. aug. 27. 13:33
10/10 A kérdező kommentje:
Akk én megse szólalhatok melletettek! Én még ne hánytam csak hányinger szagundor... De sztem lesz ennél rosszabb is bár jó lenne ha nem! :-) köszi mindenkinek ;-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!