Lehet valami baja ettől?
Figyelt kérdés
10 hetes 6 napos terhes vagyok.Tegnap voltam az Antsz-be vizeletmintát leadni.Olyan pici szájú dobozkád adtak hogy alig bírtam belecélozni.Félig kellett volna tölteni én alig negyedig tudtam,de azt is úgy hogy még ki kellett magamból sajtolni egy keveset,hogy elég legyen.Félek hogy a nyomástól,erőlködéstől a babának valami baja lesz.Persze azért próbáltam nem erősen nyomni.2012. okt. 9. 11:07
1/1 anonim válasza:
nemlehet tole smemi baja, ne félj...én mikor eloszor voltam terhestornán azthittem h megszultet az oktato(a nyomást gyakoroltuk), aztmondta h addig mig nemvagyok nyitva, ésmig a baba nem akar kijonni, addig nyomhatok olyan erosen ahogy akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!