Ettől lehet baja a picinek? Többi lent
Figyelt kérdés
az előbb lábborotválás közben megnyomtam a hasamat!okozhattam ezzel valami bajt a babának?nagyon aggódom!!37 hkm2012. máj. 29. 12:49
2/6 anonim válasza:
A picit elég sok minden védi odabent a sérülésektől, így nem hinném h bármi baja eshetett volna. én 28 hetesen öntöttem le a hasam tűzforró vízzel, nagyon megijedtem, de semmi baj nem lett belőle.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a gyors válaszokat!!első babánk és olyan sokat vártunk rá nem is tudom mi lenne ha miattam bármi baja esne!
2012. máj. 29. 12:55
4/6 anonim válasza:
Nem, a babád ki van párnázva! :) Mikor anyu 8 hónapos terhes volt, apámmal együtt felborultak motorral és repültek 3 métert. Anyu a hasára esett, halálra volt rémülve... És én kijöttem egy hónap múlva, egészségesen. Nyugalom!:)
5/6 anonim válasza:
Én is sokat aggódtam ilyenek miatt az elsővel:)de nyugi,semmi gond:)
most 10 hetes terhes vagyok a tesóval és 1,5 éves fiam néha úgy meg tud rúgni véletlenül, hogy az nem igaz...de minden rendben van a picurral odabent, tényleg jól ki vannak párnázva:)
6/6 anonim válasza:
Tényleg ne aggódj. Én szülés előtt 2 héttel megcsúsztam a lépcsőn a boltból kifelé jövet, és úgy fenékre estem, hogy 3 napig lila volt, alig bírtam ülni. Mi is nagyon megijedtünk, szegény férjem napokig emésztette magát, hogy nem kapott el. De semmi baja nem lett a picúrnak, a kórházban méh jól ki is nevettek (nagyon jó barátunk az orvosom), hogy belilult a hátsóm. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!