Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dokim szerint meszes a...

Gottacska kérdése:

A dokim szerint meszes a méhlepény és hogy biztosan dohányzom! Nem értem egyáltalán nem dohányzom és mégis evvel vádol meg? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Én nem szülnék olyan orvossal, aki nem hisz nekem.

Válts, ha még teheted.

Nem értek hozzá, de biztos, hogy a dohányzáson kívül más oka is lehet, és épp a dokinak ezt tudnia kéne...

2012. okt. 9. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Sz.r az orvosod.

Gőze nincs mitől lehet igy vádaskodik.

Cseréld le.

Okok:cukorbetegség,magas vérnyomás,genetika.

Egy ismerősömnek a májával volt baja,életében nem ivott mégis állítoták az orvosok hogy alkoholista.Nevetséges...

2012. okt. 9. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
csak kimerült a lepény a fő szerepét egyre kevésbé látja el ezért meszesedil . azz 1. v. igaza van ne hagyd magad rágalmazni.
2012. okt. 9. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel ne is foglalkozz!:))) Ez minden doki heppje. Nekem is elmondta, pedig tudta, hogy nem cigizek, (ismerős orvos). Viszont az ultrahangos mondta, hogy teljesen jó a méhlepényem, nem meszesebb, mint kéne. Engem is ezzel paráztatott eddig...Nyugi, ha baj lenne, azt mondaná, vagy egyből befektetne állandó megfigyelésre.
2012. okt. 9. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
idővel elkezd a lepény meszesedni, ez teljesen normális és kitudja hány oka lehet :) lehet a szmog miatt (ha forgalmas helyen élsz akkor megeshet), vagy ha valaki dohányzik a környezetedben, azt belélegzed, az is kihathat a lepényre, lehet cukorbetegség, életmód és még kitudja hány dolgot fel lehet sorolni :) ne aggódj, szerintem inkább válts dokit.
2012. okt. 9. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
ha tudod hogy nem bagózol akkor ne izgasd magad emiatt (én amúgy ezek után biztos hogy dokit váltanék!). egy csomó egyéb ok miatt is lehet meszes a lepény
2012. okt. 9. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
sok oka lehet a meszesedésnek, leginkább a cigi meg az életkor. hány éves vagy? egyébként hülye a dokid
2012. okt. 9. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!