Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnyugtatnátok meg hogy...

Megnyugtatnátok meg hogy minden rendben lesz!?

Figyelt kérdés

36 hetes vagyok,holnap kezdődik az NST..

második baba, a kislányommal 2 éve gondok voltak a görbével, minden alkalommal és minden szívfájdalom nélkül haza engedtek,..félek hogy most is elengednek akkor is ha valami gáz van..

szerintetek nyissam ki a "pofámat"?? nem akarom hogy baja legyen a kisfiamnak!

példának okáért: lányom aludt a vizsgálatokon vagy nem tudom,de majdnem vizszintes volt a görbe, lépcsőztettek ,utána már valamennyire jó volt, de nem kielégítő..

ennek ellenére hazaküldtek,......

2012. okt. 9. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagy pofám van,és bizony ki is nyitnám nem azért mert valaki akarok lennie hanem ha a gyerekről van szó igenis ezt kell tennem,nem kell ordibálni velük de nyugodtan kérdezd meg mi miért van és ha az egyik bunkó menj a másikhoz...mást nem nagyon tehetsz de szó nélkül el ne gyere,nem szabad rájuk hagyni...a gyereked és magad érdekében sem!!!!
2012. okt. 9. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:

igen.. első terhesség, buta kis tudatlan voltam, mondták sokszor hogy a baba már nem érzi jól magát odabent de azért hazaküldtek..

én meg zokogva jöttem el..

de most meg fogom kérdezni hogyha gondok vannak miért engednek el?????

2012. okt. 9. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Lett valami baja a kislányodnak?
2012. okt. 9. 13:43
 4/8 A kérdező kommentje:

hát legyen, ezért félek én ennyire,

ez az én történetem:

[link]

2012. okt. 9. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Úh ez azért elég komoly,hogy hetekig rossz eredménnyel hazaküldtek,hogy egy nem volt aki azt mondja maradj bent,hogy ennyire tojnak az anya fejére ha nincs dokija??!!Ez a mi országunk szinte szégyen amit megengednek maguknak az egészségügyben is....én először is fogadtam dokit akkor még volt is rávaló,most nagyon nincs de akkor is fogadtam egyszerűen nem bízok egyikben sem ezt meg már ismerem a pénzem által:((én még azt sem restellem ám megkérdezni hogy mikor megy szabira mert ha a szülésem kiírt időpontján esetleg esedékes neki akkor átmegyek egy másikhoz,12 hetes vagyok tehát ilyenkor még fogadnak mert az is megvan ám szabva hogy a 16.héttől már nem nagyon foglalkoznak a kismamákkal ,hisz gondolják miért nem ment hamarabb???-szóval csak legyél határozott és az előzőből okulva nem hagyd magad!!!minden jót kívánok nektek és majd ha eljön az ideje akkor egy gyors zökkenőmentes szülést!!!:)
2012. okt. 9. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi szépen jól esik a bíztatás, rám is fér

megfogom kérdezni többször hogy biztosan jók-ez eredmények?

2012. okt. 9. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindig a fő a határozottság,akkor látják hogy nem "viccelsz" és talán komolyan vesznek...szörnyű egészségügy....felháborító!!!!:((
2012. okt. 9. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, hogyan történt ez meg veled.Sajnálom, hogy át kellett élned.Azért furcsa, mert én ma voltam NST-n, az elején aludt, aztán "felrázták" és jó lett a görbéje.Ennek ellenére a dokim szombatra is behívott egy NST-re, mert biztos, ami biztos...szóval nem is értem...

35 hkm

2012. okt. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!