Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Antibiotikum kúra!? Nagyon...

Antibiotikum kúra!? Nagyon féltem a babámat! Más is volt így? Minden rendben volt a továbbiakban?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki antibiotikumot kell szednem, de nagyon aggódom! Tudom, hogy muszáj, mert azzal is árthatok, ha nem kezelik a problémát, de nagyon rossz érzés... :(

10hetes kismama

2012. okt. 5. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A penicillin származékok teljes biztonsággal szedhetők terhesség alatt!Ne aggódj.Nekem a 8.,a 16. és a 33. héten kellett szednem(Augmentin DUO-t kaptam)-felső légúti gondom volt,és baktériumot tenyésztettek ki az orrváladékomból-ma 1 hete született meg a makk egészséges pici lányom.
2012. okt. 5. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugi semmi baj nem lesz. Én is szedtem, és egészséges lett a babám, azzal ártasz ha nem kezelik a betegséget.
2012. okt. 5. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is kellett az elejen is meg a 20. Heten is, sajnis hajlamos vagyok felfazasra. Azzal artassz ha nem szeded. A babam teljesen egeszseges es no mint a bolondgomba :). Ne aggodj nem lesz baj.

28h km

2012. okt. 5. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást! Remélem, hogy eddig sem és ezután sem fogok ártani, mert a probléma úgy néz ki már a terhesség legelejétől fennáll, csak most nemrég derült ki és a panaszok is most lettek rosszabbak. Remélem még nincs késő, és az antibiotikum sem fog semmit "megbolygatni"!

Boldog babázást és babavárást, jó egészséget Nektek!

2012. okt. 6. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!