Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam ultrahangon és az...

Ma voltam ultrahangon és az orvos a hasin és a hüvelyin is látott babát, de nem volt szívhangja.8 hetes terhes vagyok, de a magzat még csak 6 hetes. Azt mondta a doki hogy 1 hét múlva menjek vissza. Aggódom. Szerintetek nincs semmi baj?

Figyelt kérdés
A hasi ultrahangon jobban látszott a baba. A hüvelyin csak egy pontnak.
2012. okt. 9. 12:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6hét + 6 napon volt szívhang ez a terhességi kor volt és mivel mértem a hőmet, középidőben fogant, így 5 hetes volt a magzat, ha Ti így számoljátok, de minden uh papíromon az utolsó menstruáció 1. napjától számítják a terhességi kort és szülésnél is ez a mérvadó.

3 hónapos Manó anyukája

2012. okt. 9. 15:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető hogy később volt a peteérésed, nem középidőben. Szurkolok hogy ez a variáció legyen!

Nálam is mensi szerint 1 héttel több lett volna, de én tudtam hogy mikor fogant, ezért a dokinak 1 héttel későbbi utolsó mensi időpontot mondtam emiatt, és hát igazam is lett :) A kiírt napon született :)

2012. okt. 9. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!