Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismami vagyok. A...

28 hetes kismami vagyok. A gyerkőc nagyon virgonc, viszont amikor az apukája kémleli, nem reagál semmit. Nem vagyok egyedül ezzel?

Figyelt kérdés
Engem szétrugdos, sőt barátnőimnek is produkálta már magát. Amikor apu teszi oda a kezét, vagy a fülét, vagy puszilgatja egyszerűen ledermed. Sokszor érzem úgy, hogy eltúlzom hogy milyen erősen és nagyon rugdos, mikor az apukája alig érez belőle valamit.
2009. aug. 5. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, ahogy a nagytesó keze a hasamhoz ér, meg sem mozdul a baba. Nem szeret nyilvánosan szerepelni.:)
2009. aug. 5. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia mi 29 hetesek vagyunk és dettó helyzetünk van. sokszor meg is vádol a párom hogy h csak kamuzok és nem is mozog az ő pici fia.Amugy Én azt hallottam több kismama ismerösömtöl és én is tapasztaltam hogy az apuka hangja és jelenléte megnyugtatja a picit már odabennt is.csak nem olyan szinten mint az anyukát akiben van.
2009. aug. 5. 19:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Olyan mintha ott az apa, akkor viselkedek és nyugton vagyok.....

Egyébként már én kezdem magam kellemetlenül érezni, amikor majd kiugrik, hullámzik , kiabálok a páromnak hogy jöjjön gyorsan, erre mire odaér semmi...... az addigi aktivitásnak, bohóckodásnak fújtak.....:)

Majd ha meglesz a picur, kiváncsi leszek akkor is ilyen hatással lesz-e rá. :) (mondjuk éjjel)

2009. aug. 5. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 38 hetes terhes vagyok. Legyetek türelmesek, nálunk egy ideje már odatolja a fenekét, lábát (ki tudja milye van ott) az Apja kezéhez. Sőt, ha "bekopog" neki, visszarugdos. Türelem kell hozzá és az, hogy ne adják fel a fiúk! :D

2009. aug. 6. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!