Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leírnátok h melyik terhes...

Leírnátok h melyik terhes vitamin mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

köszi!

egyenlőre még csak tervezzük a babát, ezért szedném uh egyenlőre nem a legdrágábbal kezdenék....

2012. okt. 8. 13:56
1 2
 11/16 Kissbe ***** válasza:
A Femibionba van jód is:-)
2012. okt. 8. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam,hogy csak a Gravidában van,hanem azt,hogy van amelyikből kimaradt :) Ja és ebben van folsav is kedves kérdező,meg vas is :)
2012. okt. 8. 14:53
 13/16 Kissbe ***** válasza:
A legjobb a Femibionba,hogy biológiailag aktiv folsav van benne.Ha valakinek vashiánya van,nem elég a terhes vitaminba lévő vas.A femibionba tényleg nincs vas.A barátnőm Gravidát szed,és plussz kellett neki vasat venni,olyan vashiánya van.Nekem nincs vashiányom.
2012. okt. 8. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a Femibion drága, de szerintem ez nem az a dolog amin spórolni kéne...Én ezt szedem a babatervezéstől kezdve és nagyon jó,se hányinger ,se szorulás,plusz jelenleg Magyarország legjobb terhesvitaminja,ellentétben az Elevittel.
2012. okt. 8. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Elevit 2100 Ft körül volt, ma vettem gyógyszertárban, 30 szemes. (Azt hiszem ezt még nem írtátok.)
2012. okt. 8. 19:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Az Elevitben viszont nincs jód,ami terhesség alatt elengedhetetlen!!!!!
2012. okt. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!