43 évesen terhesség, megbántátok, minden rendben volt?
Elég érdekesen alakult az élet. Korábban mindent megtettem, hogy terhes legyek, nem jött össze, most az vagyok, de félek a korom miatt.
Van két (örökbefogadott) kamasz/kiskamasz fiam, szóval boldog vagyok, már letettem arról, hogy én szüljem meg a gyermekem.
De most terhes lettem. Az egészségügyi vonzatáról már beszéltem az orvosommal.
Inkább arra lennék kíváncsi, milyen idősebben kisgyereket nevelni. 50 éves elmúlok, mire a baba iskolába menne. Akik későn szültök van elég energiátok, türelmetek? Később a kamaszkor?
A férjem 5 évvel idősebb tőlem. Eléggé megijedtünk, jöhetett volna 5 évvel korábban :)
A gyermek Isten áldása. A legnagyobb ajándék! Akárhány éves is vagy. Most jött el az ideje. :)
8 éves a kislányunk, most várjuk a kistesót, én 32 vagyok, a férjem 41. 4,5 évvel ezelőtt átestem egy rosszindulatú daganatos betegségen, megműtöttek, kaptam kemót, sugarat. A mensim hónapokra elmaradt és ilyen esetben nagy az esély arra is, hogy nem jön vissza, vagy ha mégis, nem tudok többet teherbeesni, olyan mértékben károsodnak a petesejtek. De a jó Isten megáldott minket újra egy babával.
Ne törődj a környezeted véleményével! Mindig vannak olyanok, akiknek minden szúrja a szemét... ha 20 évesen szül, az fiatal, ha 40 évesen, akkor meg öreg... NINCS ILYEN!!!
Gyönyörű, édes kicsi babátok fog születni, és minden nap hálát adsz majd érte, hogy vállaltad őt. Nem a koron múlik a nevelés sem, hanem a gondolkodásotokon.
Ne félj semmitől!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!