Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 43 évesen terhesség, megbántát...

43 évesen terhesség, megbántátok, minden rendben volt?

Figyelt kérdés

Elég érdekesen alakult az élet. Korábban mindent megtettem, hogy terhes legyek, nem jött össze, most az vagyok, de félek a korom miatt.

Van két (örökbefogadott) kamasz/kiskamasz fiam, szóval boldog vagyok, már letettem arról, hogy én szüljem meg a gyermekem.

De most terhes lettem. Az egészségügyi vonzatáról már beszéltem az orvosommal.

Inkább arra lennék kíváncsi, milyen idősebben kisgyereket nevelni. 50 éves elmúlok, mire a baba iskolába menne. Akik későn szültök van elég energiátok, türelmetek? Később a kamaszkor?

A férjem 5 évvel idősebb tőlem. Eléggé megijedtünk, jöhetett volna 5 évvel korábban :)

2012. okt. 8. 11:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A gyermek Isten áldása. A legnagyobb ajándék! Akárhány éves is vagy. Most jött el az ideje. :)

8 éves a kislányunk, most várjuk a kistesót, én 32 vagyok, a férjem 41. 4,5 évvel ezelőtt átestem egy rosszindulatú daganatos betegségen, megműtöttek, kaptam kemót, sugarat. A mensim hónapokra elmaradt és ilyen esetben nagy az esély arra is, hogy nem jön vissza, vagy ha mégis, nem tudok többet teherbeesni, olyan mértékben károsodnak a petesejtek. De a jó Isten megáldott minket újra egy babával.

Ne törődj a környezeted véleményével! Mindig vannak olyanok, akiknek minden szúrja a szemét... ha 20 évesen szül, az fiatal, ha 40 évesen, akkor meg öreg... NINCS ILYEN!!!

Gyönyörű, édes kicsi babátok fog születni, és minden nap hálát adsz majd érte, hogy vállaltad őt. Nem a koron múlik a nevelés sem, hanem a gondolkodásotokon.

Ne félj semmitől!

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

32hkm

2012. okt. 9. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!