Aki terhesség alatt szedett antibiotikumot, minden rendben volt a babájával?
Ha a doki tudja, hogy babát vársz, márpedig biztosan tudja, olyan antibiotikumot ír fel, olyan hatóanyagút, amelyik biztos, hogy nem okoz semmiféle károsodást. Van olyan hatóanyag, amelyet a terhesség egész ideje alatt lehet szedni, olyan hatóanyag, amelyet csak bizonyos periódusokban és olyan is, amely végig tiltólistán szerepel.
Mi a neve az antibiotikumnak, amit írt? Hány hetes vagy?
Nyugodj meg, ha vitaminra nem reagáltál, helyesen
döntött az antibiotikum-kúra mellett, hiszen nagyobb baj történhetne, ha nem kúrálnád ki a betegséget.
Ennél a terhességemnél nekem is kellett szednem gyógyszert. Én is izgultam, de sok orvos ismerősömtől kikértem a véleményét, és egybehangzóan megnyugtattak. Kb. 2 hetem van a szülésig, minden rendben van. Sőt, szülés előtt, megelőzés céljából most is kellett antibiotikumot szednem, hogy egy esetlegesen nem észrevett baktérium ne okozzon bajt a szülésnél.
Remélem, kicsit megnyugtattalak.:-)
Nekem félidőtájt kellett szednem augmentint egy hétig.
Nem volt belőle gond. Már 2 éves a fiam, teljesen egészséges!
Sziasztok!
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat. :)Augmentin duot írt fel.24 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!