Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok. Iszonyatos...

16 hetes vagyok. Iszonyatos fejfájásaim vannak. Volt így más is?

Figyelt kérdés
Nem tudom mitől lehet.Kb. a 11.héten kezdődött.De csak hetente 1szer.Most már minden második nap és próbálom gyógyszer nélkül kibírni hátha elmúlna de nem múlik.Mikor már végkép nem bírom annyira fáj muszáj bevenni gyógyszert.De félek mert már túl sokszor kell bevenni.Oda figyelek arra hogy elég folyadékot igyak.Vérnyomásomat folyamatosan ellenőrzöm,de az jó.Nincs valami homeós ami segítene?Vagy hívjam az orvosomat?
2012. okt. 8. 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:
én mindkettővel augusztus közepe-végén voltam 11-12hetes, akkor hetekig fájt, sok front volt akkoriban, a terhesség előrehaladtával elmúlt. Már rég hívnod kellett volna a dokidat. Lehet hormon, front, de nálam a megoldást a szemészet hozta, már nem lehetett a frontokra kenni. Ne szedj gyógyszert, tudom h néha muszáj, de inkább próbáld megkeresni az okát szakemberrel.
2012. okt. 8. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyon muszály bevenni valamit próbáld meg a citromos kávét. Nem kell bele sok citromlé. Egy kávés pohárba kb 2pici kanál kávé. Mokkás kanállal. Nagyon rossz izű de nekem segít
2012. okt. 8. 09:12
 3/3 anonim ***** válasza:

én is fejfájós lettem... nálam megoldható, hogy mikor rámtör a fájdalom, akkor lefekszem és alszom pár órát. gyógyszert eddig egyszer vettem be, akkor már nem bírtam, migrénes fejfájásom volt 3 napig folyamatosan... akkor az alvás sem segített.

de azt is megpróbálhatod, hogy hideg vizes borogatást raksz a fejedre, nekem ez is használni szokott, csak arra vigyázz, nehogy homloküreg gyulladást kapj tőle!

2012. okt. 8. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!