Miért vagyok ilyen, néha rosszul vagyok magamtól?
nagyon sokat utazom tömeg kölekedéssel. ma is mennem kellett valahová. a villamoson volt egy kisgyerek, aki folyamatosan hisztizett, sikítozott, és ettől ideges lettem.
nagyon gyorsan felkapom a vizet bármin, pl ha anyósom hülyeségeket magyaráz nekem a terhességgel kapcsolatban, szegénykére ráförmedek. ilyen alkalom volt az is mikor kiderült, hogy kislányt várunk, de a nevét még nem tudjuk, ő meg elkezdte Lucának hívni... aranyos meg minden, de azt akarom, hogy a párom és én válasszuk ki neki a nevet, nem azt hogy anyósom. szegénykét akkor is jól letorkoltam, hogy márpedig nem ez lesz a neve, ne hívja így! de nem is ez aggaszt igazából, ez valahol jogos, csak szebben kellett volna közölnöm vele.
ami nagyon zavar, hogy miért lettem ideges attól, hogy egy gyerkőc sikítozik a villamoson, és sajnos nem ez volt az első ilyen eset...
más is van ezzel így, vagy tényleg velem van valami baj??
köszi a gyors válaszokat, remélem, hogy tényleg a hormonok csinálják ezt velem :)
az a szemét hím oroszlán meg elmehet a búsba :) (múltkor én is néztem természet filmet, szintén oroszlánokról, és a kis oroszlánnak beteg volt a lába, az anyja meg magára hagyta. na azon én is sokáig bőgtem)
Hormonok... Üdv a klubban!
Engem anyám tud kiakasztani, mondjuk ez alapból is megvan, de most (főleg így a végefelé), kb tíz perc alatt le tudnám harapni a fejét. Alapból idegesít, hogy azt hiszi, hogy ő mindent jobban tud nálam (mert ő orvos én meg tanár), de az, hogy ő eldönti nekem, hogy milyen legyen a gyerekszoba fala (napsárga, mert az izgatja a gyerek fantáziáját), meg hogy hol legyenek a bútoraink! áááááááááááággggrgrrrrrrrrrrrr!!!!
Valamelyik nap én egy nőnek majdnem beolvastam, aki nagyon csúnyán szólt a gyerekére, hogy üljön rendesen a bevásárló kocsiban, a kislány meg úgy elbőgte magát, hogy a szívem szakadt meg érte (de hát ki vagyok én?).
A másik amin felhúztam magam, bár nem volt érdemes, az egy öreg néni volt, aki villámgyorsan huppant le az utolsó ülőhelyre a villamoson, pedig látványosan én is oda tartottam. Főleg azért, mert egész nap jártam a boltokat a babaszoba miatt, és a talpaim már égettek, annyira fájtak, és jó lett volna egy picit ülni. A néni meg leült és kibámult az ablakon... Volt aki, átadta a helyét, és még én éreztem magam kellemetlenül, amiért felhúztam magam a nénin...
Kitartás lányok! Lesz ez még így se! :D
33 hkm
7:"az egy öreg néni volt, aki villámgyorsan huppant le az utolsó ülőhelyre a villamoson, pedig látványosan én is oda tartottam"
Ilyen nekem is volt, tolattam felfelé a 7 hónapos pocakommal, nem láttam oldalt mögöttem a nénit, csak láttam egy ülést. Kiderült, hogy ő is azt nézte ki magának, és csak úgy tudott beelőzni, hogy előretartotta a kezét és könyökkel hasba vágott.
jééézusom... mert a busz után tudnak futni ezek a kripta szökevények, de mihelyst felszálltak a járműre előadják, hogy alig bírnak menni. ez undorító!!! és azt nem csak most mondom állapotosan, hanem általánosságban! de az hogy látja a nyanya, hogy pocakja van a nőnek, és még bele is könyököl, ez teljességgel elfogadhatatlan!
velem is fordult már ilyen elő, bár nem szándékosan ütötték meg a hasam, meg tömeg is volt. és az is igaz, hogy csak az látja rajtam, hogy pocakos vagyok aki tudja is, mivel még kicsi a pocim. de könyörgöm akkor is figyeljenek már oda a másik emberre, nem kell átgázolni mindenkin, aki a buszon/villamoson van! de azt is tudom, hogy úgyse változtathatom meg az embereket, lehetetlen sajnos... de milyen jó is lenne :)
azt nem tudom mi lett a kisoroszlánnal, mert elkapcsoltam, nem bírtam nézni a kicsi szenvedését :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!