Ha egy kismama nagyon túlhajtja magát az utolsó hetekben az beindíthatja a szülést?
Én tegnap is és ma is nagytakarítottam. Létrára másztam, kicsit cipekedtem, de egyetlen pihenővel átdolgoztam a napot. Nem indult be, nálunk a szex sem jött be, és a meleg víz sem. Nem engedi irányítani magát a kislegény. Ő akarja eldönteni mikor születik.
39 hkm
rólam van szó, igaz 35 hetes vagyok, hamarosan 36,de a napokban sokat hajtottam ,mint te kedves utolsó sokat takarítottam, meg ma is elég sokat,és délután óta meg nem áll,most is nagyon aktív már 1,5 órája
voltak kisebb fájásaim de elmúltak,
remélem nem lesz szülés belőle, holnaptól már pihenek egészen szülésig :)
39 hetes vagyok, kb 2 hete úgy duzzadok az energiától, hogy az öröm nézni. Nem bírom magammal, pörgök, festek, pakolok, takarítok, de semmi fájás, semmi bajom, talán még túlhordás is lehet belőle.
Valakinél beindíthatja a szülést, valaki meg úgy marad, aztán jön a baba, amikor akar. Én biztosan a második kategória vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!