Az ülőfürdő megszüntetheti a fájásokat? Vagy beindíthatja a szülést? Mindkét dologról hallottam már, de részemről igen bizonytalan vagyok! 38 hetes kismama vagyok és szinte végig ülőfürdőztem.
Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 18:37
1/5 anonim válasza:
A jóslófájást megszűnteti, az igazit beindíthatja, állítólag.
2/5 anonim válasza:
Szia a forró víz be indithatja mert el lazulnak az izmok.
3/5 anonim válasza:
én is végig ülöfürdöztem,pedig hallottam hogy ne valami hatäsos..engem megnyugtatott,és ellazultam töle,és nem inditotta be a szüléSt.
4/5 anonim válasza:
Szia! Az ülőfürdő csak a jóslófájásokat szüntetheti meg. Ha már igaziak azokat nem mulasztja el.Ezért is tanácsolják, hogy ha fájásokat érzünk üljünk egy kád melegvízbe...és ha nem segit akkor az már nem jóslófájás.Ha nincs fájás és csak "úgy" bele ülsz egy kád forró vízbe, beindithatja a szülést, de ez nem mindenkire érvényes. Tippek között emlitik, mint a sexet, hogy beinduljon a szülés :) Valakinél beválik valakinél nem. 38 hetes pocakos
5/5 anonim válasza:
Én is sokat ülőfürdőztem és semmi.Amúgy,amikor igazi fájások vannak azt megérzed.Tudni fogod,h mi az és mi nem az.Ez így eléggé légbőlkapottnak hangzik,de majd,amikor már túl vagy a szülésen jussanak eszedbe ezek a sorok,és érteni fogod,h miről beszéltem!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!