Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 napja hányok, hasmenés,...

5 napja hányok, hasmenés, barna vérzés, szédülés? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Tablettát szedek,de 5 napja minden reggel hányás-hasmnés, szédülök egész nap, lezsibbadnak a végtagjaim.

A gyógyszerbe hónap közepén tartok tehát véreznem se kellene,de reggel nagyon görcsöltem (arra ébredtem) és sűrű állagú barna "vérzésem " van.

Rendszeres szexuális életet élek.

(1 éve szedem a gyógyszert soha nem volt köztes vérzés)

Holnap után kaptam időpontot a dokinál,vélemények?

20/L

2012. okt. 5. 17:00
 1/10 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ez furin hangzik, de soha az életemben nem ettem meg a csemege uborkát,de valahogy most megkívántam.

Anyu jött be a konyhába és megjegyezte hogy ő is csak akkor ette meg a csemege uborkát amikor terhes volt.

Én méhen kívülire gondolok.

2012. okt. 5. 17:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Hülyeségekre negondolj! Az orvos majd biztosat mond.

Vérzés lehet attól is ha a szervezeted hozzászokik a fogamzásgátlóhoz, mert régóta szeded.

2012. okt. 5. 17:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez nem is igazán vérzés, hanem ilyen barna kocsonyás trutyi és iszonyat görcsölök!
2012. okt. 5. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez baromság! A vérzés nem annak a jele, hogy hozzászoksz a tabihoz, hanem rendellenes jelenség! Én igazából azonnal mentem volna az ügyeletre... Lehet, hogy besikerült egy baba, de most vetélsz el... Sajnálom. Remélem a dokid kezeiben jó helyen leszel!
2012. okt. 6. 01:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Jól mondja az utolsó.Én is 1 éve szedem a gyógyszert,de ilyen nem fordult elő,csak akkor ha elfelejtettem bevenni.Akár csak 1 szemet is.Hát a tüneteid eléggé terhességre utalnak.Nekem akkor voltak ugyanilyen tüneteim.Nem szedtél más gyógyszert,hogy hatástalanította volna?Mert ez az 5 napos hányás-hasmenés nem éppen betegségre utal.Menj orvoshoz mindenképpen!!
2012. okt. 6. 06:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne várj a dokival. AZONNAL ORVOS!!! Ügyeleten mindent meg mondanak. Ha nagyon görcsölsz akkor irány. Soha nem jelent jót a görcs.
2012. okt. 6. 10:14
 7/10 A kérdező kommentje:

Hajnalba volt egy iszonyatos vérzésem,minden csupa vér lett,az ügyelet elutasított,hogy nincs bent nőgyógyász.

Antibiotikumot szedtem 2 hétig,de direkt kérdeztem a magán nőgyógyászom hogy nem-e okoz problémát és azt mondta hogy nem.

A vérzés már gyengébb,a közérzetem nagyon rossz,hasmenésem van.

Mivel máshol nem fogadnak marad a hétfői nőgyógyász.

2012. okt. 6. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem jó:(Nőgyógyászati kórház/klinika sincsen?Lehetséges,hogy terhes voltál:(Ez a magyar egészségügy:(Magánorvosod sem tudod felhívni,hogy mi történt az éjszaka?
2012. okt. 6. 11:14
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elvetéltem sajnos.

2012. okt. 6. 15:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok,írtam is neked privátba.Nagyon sajnálom:(:(:(
2012. okt. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!