5 napja hányok, hasmenés, barna vérzés, szédülés? Mi lehet ez?
Tablettát szedek,de 5 napja minden reggel hányás-hasmnés, szédülök egész nap, lezsibbadnak a végtagjaim.
A gyógyszerbe hónap közepén tartok tehát véreznem se kellene,de reggel nagyon görcsöltem (arra ébredtem) és sűrű állagú barna "vérzésem " van.
Rendszeres szexuális életet élek.
(1 éve szedem a gyógyszert soha nem volt köztes vérzés)
Holnap után kaptam időpontot a dokinál,vélemények?
20/L
Tudom hogy ez furin hangzik, de soha az életemben nem ettem meg a csemege uborkát,de valahogy most megkívántam.
Anyu jött be a konyhába és megjegyezte hogy ő is csak akkor ette meg a csemege uborkát amikor terhes volt.
Én méhen kívülire gondolok.
Hülyeségekre negondolj! Az orvos majd biztosat mond.
Vérzés lehet attól is ha a szervezeted hozzászokik a fogamzásgátlóhoz, mert régóta szeded.
Hajnalba volt egy iszonyatos vérzésem,minden csupa vér lett,az ügyelet elutasított,hogy nincs bent nőgyógyász.
Antibiotikumot szedtem 2 hétig,de direkt kérdeztem a magán nőgyógyászom hogy nem-e okoz problémát és azt mondta hogy nem.
A vérzés már gyengébb,a közérzetem nagyon rossz,hasmenésem van.
Mivel máshol nem fogadnak marad a hétfői nőgyógyász.
Sziasztok!
Elvetéltem sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!