Ha a szeméremcsont felett érzem a babám csuklását akkor elképzelhető, hogy már befordult fejvégűre?
Figyelt kérdés
Egy hete a pocakom jobb oldalán csuklott a kis édes, de 2 napja márcsak lent érzem a csuklást. 24 hetes kismama2009. aug. 4. 21:54
1/7 anonim válasza:
Lehet, de még meg fog fordulni párszor. kb a 36 hétre kell végleg befordulnia.
2/7 anonim válasza:
A mellkasa van ott, ahol azt érzed hogy csuklik.
3/7 anonim válasza:
Nekem a 38. héten fordult be,addig én is jobb oldalamon éreztem,most már én is lent,a szeméremcsontnál.
39 h
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 4. 23:07
5/7 anonim válasza:
Ma olvastam az Anyák Lapjában, az orvos válaszol rovatban, hogy ha a baba fejvégű, akkor köldökvonalban érezni a csuklását. Ha máshol, akkor tuti elfordult valamerre.
Nézzetek utána, doki mondta, nem én...
6/7 anonim válasza:
Én is ott érzem és a barátnőm is ott érezte, pedig mindkettőnknek még faros a babája. 22. heti un-n még fejvégű volt, 27-en már faros és még most is az. Még foroghat.
Szép babavárást!
31 hetes kismami
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem, mert a csuklás nem a fejből "jön", hanem rekeszizomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!