Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyermek koromban kétoldali...

Gyermek koromban kétoldali lágyéksérvem volt! Mennyi az esélye hogy a terhesség alatt ujra kijön?

Figyelt kérdés
Volt -e már valakinek ilyen? Hogy egy régi lágyéksérv kiujjult a terhesség alatt? Mert valamikor beleszúr, élesen röviden. Kérlek írjátok meg hogy ha ismerős ez a helyzet! Még ha nem is volt sérvetek, akkor is húzódhat ennyire? 28éves 15 hkm.
2012. okt. 5. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is: mond el a nődokidnak, és menj el sebészetre. Én úgy estem teherbe az első babával, h már volt kidudorodás, de nem fájt stb. Azért megnézettem. Azt mondta a doki, h ezt még nem lehet sérvnek mondani, majd műteni kellene, de ne aggódjak ezzel ki lehet húzni egy terhességet. A másodikat is ezzel húztam ki, és a hab a tortán, h mindkétszer hüvelyi szülésem volt. Szóval az a tanácsom, h említsd meg ezt a nőgyógyászodnak feltétlen és menj el sebészetre is . (De lehet egyből küldeni is fog)

2012. okt. 5. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt kétoldali lágyéksérvem, ovis voltam, amikor megműtöttek. A szeméremszőrzetem környékén vannak a nyomai, két vágás. A műtét óta SEMMI bajom nem volt vele. Terhesség alatt sem volt vele gondom, néha mostanában is cipelgetem 15 kilós gyerekemet, és semmi bajom.

Szerintem azt érezheted, hogy tágul a méhed, és az okozhat nyilalló érzést, de ennek semmi köze a sérvhez.

2012. okt. 5. 09:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat! ugy lesz :)
2012. okt. 5. 09:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi második! Azóta nem volt nekem sem bajom vele. Remélhetőleg, tényleg csak azért érzem ott a húzodást, mert a méhem tágul. De azért a dokinak majd megemlítem mindenképp

:)

2012. okt. 5. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Oksi, jó babavárást!
2012. okt. 5. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!! :)))
2012. okt. 5. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!