Most vagyok a 32. hétben és többször előfordult, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy orgazmusom van. Normális ez? Árthat ez a babának?
Figyelt kérdés
2008. máj. 19. 08:11
1/5 anonim válasza:
Hu hát,jó neked:D nem hinném hogy baja lenne a bobódnak,mind ahogy ha "igazi orgazmusod" lenne attól sem lenne baja:)Bolldog babavárást.
2/5 anonim válasza:
Szia,egész biztos hogy nem árt a babának,még a szex sem.Én sajnos 4 hete vagyok eltiltva a szextől,nálam is elég gyakori hogy arra ébredek hogy orgazmusom van.üdv 37 hetes kismama.
3/5 anonim válasza:
A babának nem árt, nekem is szokott lenni. Szerintem ez azoknál fordul elő, akik ritkán élnek szexuális életet, de a szervezete igényelné.
4/5 anonim válasza:
Micsoda? Tényleg konkrét orgazmusotok van?? Én is szoktam néha ezt álmodni, de azt csak álmodom, és mire felébredek addigra csak azt érzem hogy fel vagyok izgulva.
Nem árt a babának. Minden örömünket és bánatunkat érzi. Pl. ha nagyon boldog vagyok sokszor jobban mozgolódik. Legyen a sex közben is. :)
No de lehet te is el vagy tiltva a sextől kitartás. Én is ezt mondogatom magunknak. Pedig már jó lenne egy igazi sex. Nem csak olyan félős, óvatos dolog. :)
35 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt, nagyon jól esett. Nem hiszem, hogy ártana a bébinek. 34 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!