Ha viszket a hasam, az annak a jele, hogy striáim lesznek?
Mert, hogy ugye feszül a bőr... Mondjuk mostanáig kentem testvajjal magam és ezután is fogom, és bízom benne, hogy a hátralevő időben már nem jön ki. Szerintetek van rá esély?
32 h km
Szerintem ez sajnos hajlam függő! :)
Édesanyám soha semmit nem kent magára és hármunk után is szép maradt a bőre. Pedig öcsémet 43 évesen szülte, mégse lett semmi.
Bezzeg én 28 évesen szorgalmasan kenegettem, mégis az utolsó hónapban tisztára szétrepedt a bőröm a pocakomon, úgy, hogy egy grammot nem híztam! Ráadásul mindez egyik napról a másikra történt, este még nem volt rajta semmi, reggel meg amikor belenéztem a tükörbe rosszul lettem. Először azt gondoltam csak nagyon magamhoz szorítottam a terhespárnát alvás közben, és vártam, hogy majd biztos elmúlik, kisimul a bőröm, mert hát akkor már csak tükörben tudtam tájékozódni ez ügyben, akkora voltam...de sajnos maradtak :)
Amikor 13 éves voltam és fél év alatt híztam kb tíz kilót, akkor lettek terhességi csíkjaim, azokhoz már hozzászoktam, sőt, már el se tudom magam képzelni nélkülük. :) De nem hiányoznak újak. :( Bár akkor ezek szerint van rá esélyem...
Köszönöm a válaszaitokat!
Szép babavárást nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!