Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha viszket a hasam, az annak...

Ha viszket a hasam, az annak a jele, hogy striáim lesznek?

Figyelt kérdés

Mert, hogy ugye feszül a bőr... Mondjuk mostanáig kentem testvajjal magam és ezután is fogom, és bízom benne, hogy a hátralevő időben már nem jön ki. Szerintetek van rá esély?

32 h km

2012. okt. 4. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Kenegesd reggel este de hogyha van rá hajlamod (stria máshol) akkor nehéz megúszni sajnos :( ha más testreszen sem jellemző akkor a kremezes segít és nem lesz gond! :) jó babavarast
2012. okt. 4. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a rossmanba vettem kenőcsöt és nem lett semmi :)
2012. okt. 4. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sajnos hajlam függő! :)

Édesanyám soha semmit nem kent magára és hármunk után is szép maradt a bőre. Pedig öcsémet 43 évesen szülte, mégse lett semmi.

Bezzeg én 28 évesen szorgalmasan kenegettem, mégis az utolsó hónapban tisztára szétrepedt a bőröm a pocakomon, úgy, hogy egy grammot nem híztam! Ráadásul mindez egyik napról a másikra történt, este még nem volt rajta semmi, reggel meg amikor belenéztem a tükörbe rosszul lettem. Először azt gondoltam csak nagyon magamhoz szorítottam a terhespárnát alvás közben, és vártam, hogy majd biztos elmúlik, kisimul a bőröm, mert hát akkor már csak tükörben tudtam tájékozódni ez ügyben, akkora voltam...de sajnos maradtak :)

2012. okt. 4. 23:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Amikor 13 éves voltam és fél év alatt híztam kb tíz kilót, akkor lettek terhességi csíkjaim, azokhoz már hozzászoktam, sőt, már el se tudom magam képzelni nélkülük. :) De nem hiányoznak újak. :( Bár akkor ezek szerint van rá esélyem...

Köszönöm a válaszaitokat!

Szép babavárást nektek is!

2012. okt. 5. 00:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Előjele a viszketés, kenegesd sűrűbben vagy próbálj ki más készítményt, hátha megúszod. Én is parázom tőle, hogy repedek újra sajnos..
2012. okt. 5. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos a 38.héten jöttek ki a csíkok,pedig kentem mindennel:((
2012. okt. 5. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!