Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak nekem viszket a köldököm?

Csak nekem viszket a köldököm?

Figyelt kérdés
Hétvégén "látványosan" nőtt egy kicsit a pocakom, akkor tapasztaltam, hogy viszket a köldököm, nem alatta, hanem pont a köldököm... és emlékszem még az első terhességemnél is volt ilyen viszketésem. Amúgy nem zavaró, nem viszket annyira, hogy véresre vakarjam, csak kiváncsi vagyok másnál is előfordult-e ilyen :)
2012. szept. 12. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

én 32 hetes vagyok nekem is viszket régóta

száraz a bőr, na meg nyúlik, és emiatt viszket.

hiába kenegetem..

2012. szept. 12. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Általános dolog a hsviszketés terhesen, a bör kitágul, és ezért van.
2012. szept. 12. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
De jó... :) Szóval nem csak nekem viszket? ;) 33 hetes vagyok, kb másfél hete van ez... Kenem én is, mást nem tudunk vele tenni. Kíváncsi vagyok, hogy ki fog-e fordulni...
2012. szept. 12. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem amikor elkezdett viszketni, utána kiszőrösödött. Azóta nem viszket :) 17 hkm
2012. szept. 12. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen ebben lehet valami. Persze terhesen is viszketett, de előtte is. Valószínűleg a fém csatos övek miatt, de az nem ilyen enyhe viszketés volt, hanem ilyen nagyon durva, és akkor nekem is kijött egy-két szőr szál. Nem tudom van e összefüggés a vakarás, és a szőr növése között. Inkább azt gondolom, hogy növekedési okai vannak.

[link]

2012. szept. 13. 08:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a növekedéstől nem viszket, de persze ez mindenkinél más :)
2012. szept. 13. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!