Nagyon viszket a pocakom teteje, és kicsit fáj is. Mitől lehet ez? És igaz az hogy ha már nem látom a köldököm akkor nem sok van visza? Ha nagyon előre hajolok akkor még a tetejét látom!
Figyelt kérdés
Volt aki abból indult ki hogy mennyi lehet vissza hogy nem látta a köldökét?És mennyi volt még vissza?Bocsánat ha hülye a kérdés,lehet ez is csak ilyen mende monda??
34 hetes vagyok
2009. szept. 18. 15:14
1/3 anonim válasza:
A köldök mizériáról nem hallottam... szerintem ne foglalkozz vele!!
Ha viszket, kend testápolóval.
3/3 anonim válasza:
Testápolózd, mert szakad a bőr, az viszket. nekem az utolsó hónapig egy csík sem volt, egyszer viszketett, megvakartam, és egy órával később a férjem szólt, h mik azok a lila csíkok...
Vastagon, ne sajnáld tőle, később még megköszöni a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!