S. O. S.! 29 hetes vagyok, és a hasamon pár napja megjelent 7 db kiütés, amik pattanásnyi méretűek, közepén mindnek kis var van. NAGYON viszket! Mi lehet ez?
Egyből a bárányhimlő jutott eszembe!
Nekem is anno a hasamon jött elő, majd rá 3-4 napra az egész testemen, de volt akinek csak pár pötty lett a hasán.
Piros, a közepe pedig fehér, majd elkezdett varrasodni, és nagyon viszketett!
Menj el orvoshoz, csinálnak tesztet nem-e bárányhimlő!
Rovarcsípésre nem gondoltál? Apró rovarok tudnak ilyet csinálni, a viszketés meg allergiás reakció. Ha napok óta megvannak és nem terjednek, én erre gondolnék. Ha valamilyen mosószerre lennél allergiás, akkor az az egész testeden jelentkezne.
Én elmennék a helyedben orvoshoz, az meg tudja mondani, hogy milyen pöttyök, ha szükséges, tovább küld bőrgyógyászhoz.
Én még nem hallottam eddig róla, de nézd, nagyon hasonló kérdéseket dobott kis a gyakorikerdesek.hu a kérdésed alá, állítólag létezik terhességi kiütés...
Egyet belinkelek, keress rá itt!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Köszi!!
Szerdán voltam uh-on, lehet, hogy a zselétől? Nagyjából azóta vannak... Máskor nem tapasztaltam ilyet. Azért gondolom, hogy esetleg ez is lehet, mert csak a hasamon jöttek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!