8. hónapban csalánszerű, viszkető kiütések mitől lehetnek a hason?
Nagyon érdemben nem tudok hozzászólni, de nekem is volt ilyen 1 héttel ezelettől, kb. 3-4 napig tartott. Szerintem valami hormonális dolog volt, mert mintha szinte az egész testemet kicserélték volna. (mellfájás, viszkedés, medencefájdalom) Én napi kétszeri olajos kenegetés mellett elkezdtem antibakteriális (érzékeny bőrre) krémmel is kenni kb. 3 óránként. Aztán egyik napról a másikra elmúlt. Remélem segítetettem egy picit.....
36 khm
Szia!
Nekem is pont ilyen van a hasamon, kb 34 hetes korom óta. Ma vagyok 40 hetes. Nekem azt mondták, hogy lehet, hogy az ultrahangos vagy NST-s zselére vagyok allergiás. Fenistil kenőccsel kellett kennem, de még mindig viszket egy kicsit. Ha majd megszülök, akkor lehet már erősebb krémeket is használnom. Nekem még a mellbimbóm is érzékenyebb lett, hámlik és viszket. Kenjed minél sűrűbben valamilyen testápolóval, hogy ne legyen száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!