Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A csokoládé káros a terhesség...

A csokoládé káros a terhesség alatt? Néha nagyon megkívánom és olyankor egy milkát (tábla) megeszem. Ez kb 2 hetente egyszer jön rám.

Figyelt kérdés

2012. okt. 4. 16:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

:)

Mikor terhes lettem, azokban a napokban 2 nap alatt 3 táblát pusztítottam el. Igaz, a munkahelyen sok volt a probléma, leépítések, stb, és akkor elsődlegesen ennek tudtam be.

Később nem ettem ennyit, de kilószám ettem a gyümölcsöt, napi fél liter joghurt, és minimum egy liter tej fogyott. Az életkorom és apu gyenge cukorbetegsége miatt sajnos a határhoz közelítő cukorértékre vércukorprofilra ítéltek, és az ebédem megbukott. Most így diéta és négyhetente mehetek profilra.

30+3 hetes kismama

2012. okt. 4. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!