A csokoládé káros a terhesség alatt? Néha nagyon megkívánom és olyankor egy milkát (tábla) megeszem. Ez kb 2 hetente egyszer jön rám.
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 16:09
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy káros lenne....
2/11 anonim válasza:
Dehogyis káros, nem káros, hogyha nincsenek gondok a cukorszinteddel! Most hogy irtad én is megkivántam, máris eszek egyet! 12 hetes kismama
3/11 anonim válasza:
óh én napok óta a mogyorókrémet kívánom :)
35 hetes kismama
4/11 anonim válasza:
Mondjuk én nem szeretem a tejcsokit,csak az étcsokit.Ráadásul a dokim kifejezetten ajánlotta is(szerencsére nem voltam szorulásos sem,pedig vasat is szedtem)3 gyerekes anyuka
5/11 anonim válasza:
Nem káros, én már több tábla csokit pusztítottam el 1-1 nap alatt. Időnként rámjön, és csak eszem és eszem... (most is itt van mellettem egy, már több, mint a felét megettem...és még mennyi van a napból?)
A férjem meg csak nevet rajtam, hogy már megint megettem egy tábla csokit...
Annyi csak, hogy a baba beindul tőle, és egy igazi kis Duracellnyuszi lesz a csokievés után. :)
34+3 hkm
6/11 anonim válasza:
nem karos viszont egyszerre egy tabla az sok. en is szoktam csikit enni, napi 2-4 kockat amikor megkivanom.
7/11 anonim válasza:
A csoki termeli a boldogsághormonokat, szóval edd nyugodtan, károsnak nem káros, inkább csak a hízás miatt veszélyes, ezért túlzásba ne vidd.
8/11 anonim válasza:
Mostanában nagyon futtatják a csokit, mert a kakaó állítólag nagyon jó hatással van a szervezetre.
Amúgy jó hogy feldobtad a témát. Nagyon megkívántam, ma este tuti becsokizok :D
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:-)
2012. okt. 4. 18:03
10/11 anonim válasza:
a csoki sosem jó nagy mennyiségben,de egy táblától senki nem halt még meg :) én a napokban lekapartam a falat egy tábla epres milkáért. sajnos reggelig kellett várni. hajnal 6-kor már ott toporogtam a boltajtóban,hogy mikor nyitnak már ki :) mire haza értem már nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!