Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az uh-nak, vagy a nögyószászom...

Az uh-nak, vagy a nögyószászomnak higyjek?

Figyelt kérdés
Már irtam ma, hogy tegnap az uh-n nem látott a doki terhességet, szerinte ez ciszta, ma reggel viszont elmentem a nögyogyászomhoz, A TEGNAPI ESETRÖL NEM BESZÉLTEM NEKI, megvizsgált hastükrözéssel stb és azt mondta ön 100% hogy terhes, de eltiltott minden féle mozgástol, duphastont irt fel.
2009. aug. 4. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem menj el másik orvoshoz egy függetlenhez, akinek semmit nem mondasz ezekről. Ha mást nem, csinálj terhességi tesztet.
2009. aug. 4. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

az uh sem lát mindent, sztem egy doki kezének néha jobban lehet hinni. ha irta a bogyot, szedd és csak feküdj.. tesztet csináltál? mert ha pozitiv akkor a lassan nevet adhatsz a cistádnak:) hihi

irj 32

2009. aug. 4. 17:25
 3/7 A kérdező kommentje:
1hete pozitiv a tesztem
2009. aug. 4. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor egyértelmű nem?

Valószínű,hogy az ultrahangos tévedett.Várj egy kicsit,ha nagyobb lesz a babád,már látni fogják rendesen.Elsőre nekem még a nőgyógyász sem tudta megmondani,sem az uh.

Visszaküldtek volna dolgozni(veszélyes munkakör)de kiírattam magam háziorvossal.

Még szerencse,mert 2 hét múlva már egyértelműen terhes voltam mindenki szerint.

39 h

2009. aug. 4. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nőgyógyászodnak higgy. A barátnőm pár hete pont így járt. Az ultrahangos azt mondta, hogy nem terhes, pedig akkor már 6 hetes volt. Egy hét múlva elment másik dokihoz, és akkor már szívhang is volt.
2009. aug. 4. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, azt mondta, neki is cisztája van.
2009. aug. 4. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hű hasonló szituban voltam én is. 5 napot késett, teszteltem, pozitív lett. Utána következő nap doki, megvizsgált, azt mondta, nagyobb egy picit a méh, de az uh. az biztosra megmondja majd. Viszont még annyira kicsi a terhesség, hogy nincs értelme uh-ozni. 6 hetes 3 napos voltam, amikor először uh-ozott hüvelyen keresztül és akkor már a szívhangot is hallhattam. Szerintem még neked is korai azért nem látott semmit, vagy egyszerűen hiányzott a szemüvege. Várj még egy kicsit, aztán úgyis megnézik újra uh-al. A bogyót meg nyugodtan szedd, ártani nem ártasz vele, és pihenj.
2009. aug. 4. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!