Most akkor kinek higyjek? Egy-két nap ennyire lényeges lenne?
Figyelt kérdés
Most csütörtökön megyek az AFP eredményért,de nem számítok jó eredményre mert amikor mentem a vérvételre a doki szerint(csütörtök) betöltöttem a 16. hetet(a mensim szerint is),de a 4D-n aztmondták hogy aznap( szombat) töltöttem.Nemtudom hogy most akkor hogy is van.Félek hogy tényleg rossz lesz az eredmény!Egy-két nap sokat számít?2009. jún. 9. 11:07
1/4 anonim válasza:
Á, nem hiszem, hogy 1-2 napszámítana. Ne izgulj!
2/4 anonim válasza:
Szia!én 17 hetesen mentem,mert elfelejtettek szólni,hogy mennem kéne.Még jó,hogy ismerös szólt.Mikor rákérdeztem azt mondták elmehetk ,de valószinűleg nem lesz jó az eredmény.Elmentem és jó lett.Szóval,ne aggódj!A dokim azt mondta,az uh.eredmények sokkal fontosabbak!
3/4 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm szépen a válaszokat!!Várom már nagyon a csütörtököt!!!
2009. jún. 9. 11:17
4/4 anonim válasza:
1-2 nap nem számít és nálunk egyébként is a betöltött 16. héten kell menni.Engem egyénként a genetikai cvs utáni napon a 17. héten küldtek el, és így is épp, hogy picit magasabb lett az érték, de az is a szúrás miatt. A 12. uh eredménye sokkal pontosabb adatokat ad, mint az AFP, így sokszor a kis eltéréssel nem is foglalkoznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!