Van valami következménye?
utolsónak: senki sem dönthet más helyett hogy micsináljon a gyerekével...tudod mi a gerinctelenség? ELVETETNI!!
ha az ember megcsinálni megtudta vállaljon felelőséget...
De miért baj, ha kiderül hány éves vagy?
Terhességi tünetekre is kiderülhet otthon. Vagy ha középiskolás vagy akkor a tesi óra alól is jó lenne felmentést kérned.
A kiskönyvbe, amit a védőnő állít ki, 4 pecsétnek kell lennie, ezeken kívül vannak időszakos vizsgálatok, amik kötelezőek, ilyenek a 12. heti UH, a 16. héten az AFP, stb... Ezeket meg kell csináltatni mindkettőtök érdekében, nem véletlenül találták ki. Egyébként ha nőgyógyászhoz el tudsz menni, biztos meg tudnád oldani a terhesgondozást és a védőnőt is... Kérsz időpontot amikorra meg tudod oldani, nem nagy dolog, és minden csak pár perc. Gondolj a babádra, vigyázz rá!
Jó babavárást, remélem jól alakulnak a dolgaitok!
köszönöm!!
az utolsó kommentelőnek, azért nem szeretnék még elmenni mert gondolom kitudódna a dolog, és a terhesgondozás az hol van?? mert aztmondták az nem a védőnőnél igaz ez?
16. vagyok
Én választott nőgyógyászhoz jártam magánrendelésre, úgyhogy a szakrendelésesben annyira nem vagyok benne, de ahogy láttam szintén ugyanúgy a szakrendelőben vagy a kórházban van, annyi a különbség, hogy időpontot kellett kérni és soron kívül hívták be a kismamákat. A védőnő az általában máshol van, de az inkább ami fix, mármint hogy azt nem lehet választani, mint hogy választasz nőgyógyászt, akinél szülni akarsz. Lakcím szerint megvan, hogy kihez tartozol. Úgyhogy én a helyedben azzal kezdeném, hogy ha már tudod, hogy minden ok a babával, akkor vedd fel a kapcsolatot a védőnővel, elég első körben, ha felhívod és kérsz tőle egy időpontot, az lehet távolabbi is, én is kb 3-4 hétre kaptam itt Bp-en. És kérdezd meg tőle a telefonban, hogy van-e addig valami teendőd. Az viszont biztos, hogy 12. heti ultrahangra menned kell, és azt csak akkor lehet elvégezni, szóval ha lemaradsz róla, akkor azt később már nem lehet megcsinálni. Szóval oda kell egy beutaló egy nőgyógyásztól. Úgyhogy azt kellene szerezned. De szerintem ha elmész nőgyógyászati szakrendelésre, akkor ott terhesgondozásba is vesznek...
köszönöm a választ.
A lelet amit kaptam azon rajta van hogy terhesgondozásra irányítva, azzal mehetek a védőnőhöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!