Akik terhessegük sorän orrcseppet hasznältak (Nasivin. Stb, nem tengervizes) lett valami következmenye? Nalatok v a babänäl?
én tök beteg voltam, és használtam nasivint, az 1-6 évesnek valót. kicsit gyengébb mint a felnőtt, lassabban hat, de tökéletesen . és nem csinálja ki az orrnyálkahártyát. a fiam 9 hós. az ég világon semmi baja:)
nyugodtan vegyél:)
Én is használok. Reggelre így is csak a számon kapok levegőt. Szerintem a babámnak is jobb, ha alszom pár órát, mint ha semennyit.
Amúgy ez is lokálisan felszívódó cucc, és az orr nincs annyira közel a pocakhoz, így mire a vérárammal odaér, már nem lesz annyira vészes. Legalábbis remélem.
Amúgy én ha csak működik, akkor az 1-6 éveseknek valót használom (Nasivin sanft), ez kicsit enyhébb, de ha ez nem elég, akkor erősebbet.
Mivel az orrban lévő nyálkahártyán keresztül szívódik fel a hatóanyag, a nyálkahártya összehúzódását eredményezi és az arra hajlamos felnőtteknél ugyanezt okozhatja a méhben is. Ugye a felnőtt orrcsepp nagyobb %-ban tartalmaz hatóanyagot ezért azt nem kockáztatja senki.
Nekem az előző terhességemnél és most is meg van duzzadva az orrnyálkahártyám. Most, a 2-nál meg sokkal erőteljesebben, úgy hogy orrvérzéssel is jár. Én a homeopátiás orrspray használom, vagy a Kék Salvus vizes orrsprayt.
Egyébként sem szabad semmilyen orrcseppet vagy orrspray 5 napnál tovább használni, mert hozzászokik a szervezet.
Nekem tetted fel a kérdést!
(Ha nagyon muszály, akkor a csecsemő orrcseppet használd, de a felnőttet ne!)
Szia!
Nekem sem segített a tengervizes, de mivel egész este nem kaptam levegőt ezért nem igazán érdekelt mit ír a betegtájékoztató... Nem lett semmi következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!