Akik terhessegük sorän orrcseppet hasznältak (Nasivin. Stb, nem tengervizes) lett valami következmenye? Nalatok v a babänäl?
Figyelt kérdés
Annyi helyen olvasni,hogy nem szabad es ugyanannyi helyen hogy nyugodtan...ha a tengervizes lötty nem segit,megis mit tehetnenk mi kismamäk?Nekem a häziorvos a nasivint irta fel.Akkor most mi van?2012. febr. 9. 14:53
11/13 anonim válasza:
16:27-es vagyok
Mielőbbi jobbulást kívánok neked!
Nekem ezt az én dokim mondta, de szerintem te rosszabb szinten vagy a betegséggel, mint én, a sima terhes orrdugulással és ezért mondhatta. Biztos okkal mondta, hogy használhatod.
12/13 anonim válasza:
Milyen méhösszehúzódást okoz egy orrcsepp??
Azért megkérdezném attól aki ezt "kitalálta", hogy akkor mi van az orgazmussal, mert az garantáltan nagyobb méhösszehúzódást okoz, mint az orrcsepp (tapasztalat), és mégsem veszélyezteti a babát egészséges terhesség esetén...
13/13 A kérdező kommentje:
Hät azt,h ki talalta ki nem tudhatjuk.Teny es valo,h kismamakon nem kiserleteznek.Több helyen olvastam mär ezt en is,h meh összehuzodast okozhat,de arrol,h okozott e valojäban nincs sehol adat,vagy legaläbbis en nem talaltam semmit a neten,ami arrol szamolna be,h valoban problemat okozott az orrcsepp.Erössen gyanus,h a kedves 15:38-as valaszolo telibe talalta miröl is van szo...csakhat jobb felni,mint megijedni ugyebar.
2012. febr. 10. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!