Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 10. hétben járó...

Vannak itt 10. hétben járó kismamák? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Ha lehet nem rémtörténetekre vagyok kíváncsi.

2012. okt. 3. 17:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az L betűs nevek nagyon szépek!A Linda és a Lili vagy Lilien főleg,úgyhogy jó ízlésetek van:-)Nekünk már egy éve megvan, ha lányunk lesz,Nóra lesz,egyszerű és szép név, plusz mindkettőnknek tetszik:D Ha fiú,akkor Márk, valószínű.Te mikorra vagy kiírva??
2012. okt. 3. 19:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja és egyántalán nem vagyok babonás,férjem meg annyira sem,de nem babona miatt,de majd csak szülés előtt 2 hónappal kb fogunk babacuccokat venni,ráérünk rá akkor.Ti?
2012. okt. 3. 19:21
 13/17 anonim ***** válasza:

A Nóra is nagyon szép,nekem is régóta tetszik,de unokatesóm gyereke Nóra lett, így nálunk kilőve :-)

április 29-re vagyok kiírva (jaj,még olyan messze van) és te? Gondolom te is ott körül +-pár nap...

Mi sem vagyunk babonásak,ha valakinek van valami baj a terhessége alatt,az nem azért lesz,mert vett egy kisruhát!! Nekünk már elég sok mindenünk van,mert 3pici is van a családban és örököltünk :-)

De a vásárlást és a babaszoba kialakítást kb. a 5-6-7.hónapra hagyom, későbbre nem mert lehet 1-2-3héttel hamarabb jön,vagy lehet,hogy nagyon nagy pocim lesz,lehet már nem leszek túl fitt....

de ki tudja? neked látszik már valami mini poci?

2012. okt. 3. 19:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerencsések vagytok,hogy vannak körülöttetek olyan emberek akik tudnak adni,nálunk mostanában nem született baba.Igen, nagy pocakkal nehéz lesz szobát kialakítani,úgyhogy lehet igazad van a 6-7 hónapos korral.Én május 2-ra vagyok kiírva,de van egy olyan érzésem, hogy április végén megszületik:-)A pocim a barátnőim szerint már látszik,mivel nekem szinte semmi hasam nem volt,így én is észreveszem, hogy most már azért van valami,kb mintha mindig tele ettem volna magam.Neked látszik?
2012. okt. 3. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Ez most furán fog hangzani:) de én meg 21 éves vagyok, és a harmadikat várom:)

A mostani baba spirál mellett fogant.

2012. okt. 3. 20:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Az nem semmi:)Jól belehúztatok:D
2012. okt. 4. 07:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem még nem igazán látszik, de nagyon igyekszem bemagyarázni magamnak és másoknak, hogy milyen egyértelmű, hogy terhes vagyok, de valószínű ez a pici poci még csak az az olyan gyakran hallott puffadás... de biztos vagyok benne, hogy 2-3 hét és beindul a pocakosodás :-) Ez olyan izgi,jövőre már mi is ünnepelhetjük az anyák napját!!!!!

Kedves első!

Nem vagyunk egyformák! Mondjuk én nem tudtam volna elképzelni magam 21évesen 2 babával, de ha te érettnek érezted magad tizenévesen és minden adott volt, hogy babáid legyenek, miért ne? Le a kalappal... Mennyi idő van a gyerekek között között?

2012. okt. 4. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!