Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 10. hétben járó...

Vannak itt 10. hétben járó kismamák? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Ha lehet nem rémtörténetekre vagyok kíváncsi.

2012. okt. 3. 17:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pénteken leszek 9 hetes, azért írok:)

Nekem reggelente elég durva hányingerem van. Egész nap aludni tudnák, de már van két manó, így nem tehetem meg:)

Kérdező Te hogy érzed magad?

2012. okt. 3. 18:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Nálam is ugyanez,bár hányni egyszer sem hánytam,csak hányinger meg fáradtság,főleg ebéd után:-)De más semmi,max mellnövekedés:-)
2012. okt. 3. 18:04
 3/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozom,én 10+2hetes vagyok! :-) A mellem eszméletlenül fáj,főleg ha este leveszem a melltartót! A hányinger változó időközönként (van,hogy egy héten minden nap,aztán 2-3napig semmi,aztán kezdődik előröl) és változó időben (reggel,délben,este) kap el! De nem vészes,még soha nem hánytam. Pici vérzés miatt tp-n vagyok,úgyhogy szinte minden délután alszom kb1órát! így azért ki lehet bírni :-))

Ti is izgultok már a 12.hetes uh miatt? én nagyon,de pozitívan állok hozzá,biztos minden rendben lesz! Még annyi,hogy az első babámat várom!

Boldog babavárást!

2012. okt. 3. 18:18
 4/17 anonim ***** válasza:

Igen, ezt elfelejtettem írni. Én sem hánytam még:D aminek nagyon örülök, mert a másik kettővel sokat hánytam.

És nagyon kívánom a szexet:D eszméletlen módon:)

2012. okt. 3. 18:20
 5/17 anonim ***** válasza:

Holnap megyek én uh-ra:)

1-es és 3-as voltam:)

2012. okt. 3. 18:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok mind a kettőtöknek!Olyan jó ilyeneket hallani:-)Én 24 éves vagyok,első babát várjuk,idén volt az esküvő,egyből utána teherbe estem:)Eddig szépen nő,nagyobb is picit mint az átlag,nagyon várom az uh-t,másfél hét múlva lesz!Annyira szeretném látni!Fiút vagy kislányt tippeltek egyébként magatoknak?
2012. okt. 3. 18:22
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem okt.15-én lesz az uh! Nagyon profi uh-s ismerősöm van, profi géppel és azt mondta,mindent megtesz,hogy kiderüljön a neme :-) persze a lényeg,hogy egészséges legyen,de a szívem mélyén kislányt szeretnék és a család is,főleg hogy tesómnak iker fiai vannak!

Nekem májusban volt az esküvőm,tervezett baba és 27 éves vagyok!

2012. okt. 3. 18:35
 8/17 anonim ***** válasza:
és ti? kisfiú vagy kislány?
2012. okt. 3. 18:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Akkor majdnem u.az nap leszünk,én 16-án megyek 12 hetesre.Hát én nagyon nagyon kislányt érzek,már a nevén szólítom a férjem előtt,valahogy az elejétől fogva kislányt éreznek az ösztöneim,de teljesen MINDEGY,csak egészséges legyen:-)
2012. okt. 3. 18:39
 10/17 anonim ***** válasza:

és milyen nevek vannak a listátokon?

nekem fiú nevem nem igazán van...

Lány nevek: Loretta, Lilien, Szofia, Mínea és még sorolhatnám...

Háát igen,kicsit lányra vagyok hangolódva!

Egyébként mennyire vagytok babonásak vásárlás ügyben? (babakelengye)

2012. okt. 3. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!