Aki érezte a méhszáj nyílását, az pontosan milyen jellegű fájdalmat érzett? Meddig tartott?
Erős feszülés, nyillalás a hüvelyben, nem egy pillanatnyi érzés, és én sajnos tudtam, éreztem, hogy mi lehet az, pedig első babás vagyok! 31. hét körül történt, szóltam a dokimnak, azonnal megvizsgált, másnap már benn kellett feküdnöm a kórházban. Bár hazaengedtek, de szigorú ágynyugalom van, semmit sem csinálhatok, mert mellé gyakran görcsölgetek és keményedek, és könnyen nyílhat tovább, beindulhat a szülés.
Te hány hetes vagy?
34 hkm
Kedves Első!
Azután is érezted ezt, hogy diagnosztizálták? Én múlt héten éreztem erős szúrást a hüvelyemben, ahogy a baba mocorgott, és mind e mellé elviselhetetlen vizelési inger társult.
1-2 nap után elmúlt, azóta nem jelentkezett.
Remélem ez nem méhszáj nyílás volt!!??
Csak jhéten megyek dokihoz.
35+3 hkm
Szia!
Én is ilyen nyilalást éreztem a hüvelyben,főleg az együttlétek után,illetve dél tájt,ha sokat talpaltam,és akkor olyan "fáradtnak" éreztem a méhem- nem keménykedett.
A doki 19 hetesen nézte,akkor 3100 volt,3x1 Magnesii citrici-t kell szednem. Nem tiltott el semmitől,ágynyugalmat sem ajánlott. Az emelt magnéziumtól pár nap alatt elmúlt a "fáradt" érzés,este sem nyiltalt semmim,majd együtt voltam a Párommal,és kezdte előröl. Azóta az a jó,ha 3x2 szemet szedek a magnéziumból,akkor nem érzek semmit,és pihenek,amennyi tőlem telik.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát Nektek!!
Üdv: 3 lányos,22hkm
2. vagyok.
Első! Most miért írtál ilyen hangnemben? Tök normálisan kérdeztem meg, hogy azóta is érzed-e, mert tudni szerettem volna, hogy amit én érzek, az is az-e. Nem értelek...Miért kell felháborodni???
Jaaa! Azt nem láttam. Többször elolvastam már a kérdésemet, és egyszerűen nem tudtam rájönni, hogy mit érthetett félre...
De akkor így ok! :)
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!