Párotok inkább fiút vagy lányt szeretne? (van egy kis sztori, meg más kérdésem is)
nekünk kislányunk lesz, és párom nagyon-nagyon örül. azt mondja, minden normális embernek lány az első gyereke(persze ezt viccből mondja, és csak olyanoknak, akiknél lány az első gyerkőc)
meg amióta voltunk 4D-n és látta a kicsi lányát teljesen megváltozott, szerintem most fogta föl igazán, hogy tényleg lesz egy kisbabánk :)
nálatok hogy viszonyult az apuka, mikor látta akár normál uh-n, akár 4D-n?
volt akinek nem örült a párja a pici nemének?
a párom az első UH-n fogta fel h gyereke lesz tényleg, 16 hetes voltam akkor
annyira boldog volt sikeresen "kiment" a másik rendelőbe a folyosó helyett
:-DDDD
Az elsőnél a Párom minden képen lányt szeretett volna,mert volt egy név,ami régóta tetszett Neki. Elég későn,csak a 28. heti uh-n derült ki,hogy kislánya lesz. Ő nem volt ott egy vizsgálaton sem velem. Este ért haza a melóból,akkor mondta Neki: Meg van,mi lesz a neve a kicsinek!
Ő:Mi?
Én: augusztus 29.
Ő a naptárra nézett,ami tőlünk legalább 2,5- 3 méterrel volt,ráadásul javában tél volt,azt hiszem január...és arra a hónapra is volt hajtva a naptár,nem az augusztusra,és egyből felcsillant a szeme... Olyan erősen még soha nem ölelt,mint ahogy akkor :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát Mindenkinek!! :-)
Üdv:3 lányos,22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!