Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párotok inkább fiút vagy...

Párotok inkább fiút vagy lányt szeretne? (van egy kis sztori, meg más kérdésem is)

Figyelt kérdés

nekünk kislányunk lesz, és párom nagyon-nagyon örül. azt mondja, minden normális embernek lány az első gyereke(persze ezt viccből mondja, és csak olyanoknak, akiknél lány az első gyerkőc)

meg amióta voltunk 4D-n és látta a kicsi lányát teljesen megváltozott, szerintem most fogta föl igazán, hogy tényleg lesz egy kisbabánk :)

nálatok hogy viszonyult az apuka, mikor látta akár normál uh-n, akár 4D-n?

volt akinek nem örült a párja a pici nemének?

2012. okt. 2. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

a párom az első UH-n fogta fel h gyereke lesz tényleg, 16 hetes voltam akkor

annyira boldog volt sikeresen "kiment" a másik rendelőbe a folyosó helyett

:-DDDD

2012. okt. 3. 00:25
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Nálunk lányt várt a párom nagyon és amikor 18. heti ultrahang után elmondtam neki, hogy lány akkor óriási üdvrivalgásban tört ki. Aztán a 24. heti 4D-n enyhe sokkot kapott amikor közölték, hogy fiú. Kellett neki egy kis reakcióidő amíg felfogta, hogy mit mondott a doki. Persze a fiúnak is nagyon örül, számára az a lényeg, hogy egészséges legyen. De azért vicces volt a reakciója a " nemváltásra" . Boldog Babavárást :-)
2012. okt. 3. 08:20
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
párom végig kislányt akart, de mindig azt mondja neki amúgy mindegy csak egészséges legyen :) egyenlőre kislányt mondanak, 4D-n is kislány volt, reméljük az is marad :) a 12 hetes uh-n látta először, teljesen el volt ámulva tőle, akkor értette meg hogy tényleg apa lesz belőle, azóta rettenetesen várja a kicsi lányát :) ameddig meg nincs meg addig marad az esti játékuk, rugdossuk meg apát mert ő azt szereti :D
2012. okt. 3. 09:58
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

Az elsőnél a Párom minden képen lányt szeretett volna,mert volt egy név,ami régóta tetszett Neki. Elég későn,csak a 28. heti uh-n derült ki,hogy kislánya lesz. Ő nem volt ott egy vizsgálaton sem velem. Este ért haza a melóból,akkor mondta Neki: Meg van,mi lesz a neve a kicsinek!

Ő:Mi?

Én: augusztus 29.

Ő a naptárra nézett,ami tőlünk legalább 2,5- 3 méterrel volt,ráadásul javában tél volt,azt hiszem január...és arra a hónapra is volt hajtva a naptár,nem az augusztusra,és egyből felcsillant a szeme... Olyan erősen még soha nem ölelt,mint ahogy akkor :-)

Boldog babavárást és egészséges kisbabát Mindenkinek!! :-)

Üdv:3 lányos,22hkm

2012. okt. 3. 10:02
 15/15 anonim ***** válasza:
82%
Mikor megtudtuk hogy baba lesz ő egyből azt válaszolta hogy lányt akar. Én is így vagyok vele:) Hétfőn voltunk 12hetin bent volt velem csak éppen nem láttam az arcát mikor nézte a monitort mert elvoltunk függönnyel választva. De vizsgálat után kérdeztem azt válaszolta hogy nagyon jól esett neki hogy láthatta. Igaz nemet még nem tudjuk de bízunk benne hogy lány lesz. Ha mégsem akkor azt már megbeszéltük hogy az ő nevét nem fogja kapni mert már sok van a családban.
2012. okt. 3. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!