Milyen érzések játszódnak le benned, hogy terhes vagy? Első hetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 17:42
11/12 anonim válasza:
Hát mi másr 1,5 éve vártunk Rá,de amikor pozitív lett a teszt,akkor az első gondolatom az volt:Úristen! Most mi lesz,ha terhes vagyok?? Mintha nem erre vártunk volna már eddig is!:D Aztán az első uh-ig mintha tojásokon lépkedtem volna,óvtam magam mindentől a Férjemmel együtt,aztán az első uh-n 6 hetesen láttuk először a petezsákot+a szikhólyagot. Boldog voltam,de a következő uh-ig olyan volt,hogy jó,oké,tudom,hogy terhes vagyok,de ennyi. Aztán úgy voltam vele,hogy majd a 9 hetesen már úgyis fogjuk látni Őt és akkor majd biztosan elhiszem végre. Elérkezett a 9 hetes uh és megnéztük a szívhangot. Egy baba volt a képen,de 2 szívhang! Addig keresgélt a doki,amíg rátalált végre a kis bújócskázó 2.babára is.:) Ledöbbentem,ettől fogva méginkább nem tudtam felfogni a dolgot. Aztán kb 2 napig emésztettem a látottakat és minden este nézegettem a képecskéiket és napokon keresztül miközben csináltam a dolgomat felszólaltam,hogy Úúúristen,terhes vagyok! De IKERTERHES!!! :D Azóta láttuk Őket a 10.,kétszer a 12. és a 13.héten is. Jövőhéten hétfőn megint megyünk uh-ra,aztán azutáni héten a 18 hetesre,28-án pedig 4d-re. Mostanra már megszoktam a 2 babát,minden pillanatban Ők vannak a gondolataimban,de 2 uh között még mindig ez a "terhes vagyok,de nem történik semmi"-érzés van bennem. Gondolom majd ha már elkezdenek focizni,akkor biztosan nem lesz ilyen érzésem!:D
12/12 anonim válasza:
Nagyon örülünk a babának, nem győzök eleget olvasni a terhesség kül. heteiről! :)
Az elején kicsit féltem a spontán vetéléstől (mert ismerősi korban nagyon sokaknak volt), de mostanában már nem gondolok rá annyit.
Várom már hogy növekedjen a pocakom, addig is minden héten csinálunk róla egy képet, hátha előbb-utóbb látunk valami különbséget.
Már nagyon várjuk a picinket, és már a baba nemére is nagyon kíváncsi vagyok!
7+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!