Hanyadik héten leszek 3 hónapos? És most mennyi vagyok? Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 9+6 napos terhes.Meg vettem a Szinetár Dóra Várandós naplót abban már 9 héttől 3 hónapot számol.A 13. héttől már a 4. hónap.2012. okt. 2. 14:01
1/13 anonim válasza:
Jól írja a könyv. Most kb. 2 hónapos terhes vagy, és a 3. hónapban vagy. A 13. hét körül töltöd be a 3-at, tehát onnantól kezdve leszel 3 hónapos, és azzal egyidejűleg megkezded a 4. hónapot.
2/13 anonim válasza:
Szerintem meg betöltött hónapot szoktak mondani. 12 hetesen leszel 3 hónapos. Az az első trimmeszter vége. Most 2 hónapos terhes vagy.
3/13 anonim válasza:
Szerintem meg? Miért szerinted én mit írtam? Én is azt írtam, hogy most 2 hónapos, de akkor is már a 3-at tölti. És az, hogy a 12. héttől már 3 hónapos, csak akkor lenne helytálló, ha 1 hónap 4 hét lenne. De nem annyi, picivel több, ezért csak 13 hét körül tölti be a 3-at.
4/13 anonim válasza:
Igyál meg egy felest, hátha lenyugszol. Én Szinetár Dóra számolgatására írtam azt, hogy szerintem meg...
5/13 anonim válasza:
Igyál te, ha ennyire híve vagy az efféle nyugtatónak. Egyébként attól függ, hogy írja a könyv, mert így a leírásból nem teljesen tiszta. ha úgy írja, hogy 3 hónapos vagy, akkor igen, ez téves, de ha azt írja, hogy 3. hónapban jársz, akkor úgy jó.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom most hogy kell akkor érteni mert a 9. hét előtt volt egy lap amire az volt írva 3.hónap
2012. okt. 2. 14:43
7/13 anonim válasza:
Egyidős terhes vagyok a kérdezővel, úgyhogy nem élek alkohollal! Csak azt akartam kifejezni, hogy nem kell a torkomnak ugrani, amikor nem téged bántottalak!
Kérdező, szerintem felejtsd el ezt a könyvet, inkább valami komolyabb irodalomban nézd meg. Most 2 hónapos vagy az tuti. Ha kérdezik, ezt mondod. 13 hetesen meg azt fogod mondani, hogy 3 hónapos vagy stb.
8/13 A kérdező kommentje:
Tudnál ajánlani valamit?
2012. okt. 2. 15:02
9/13 anonim válasza:
Olvastam én is ilyen "regényeket". Hasznosak ezek is, nem azt mondom. Viszont itt az író minden esetben a saját tudása és tapasztalatai szerint ír. Ezt figyelembe kell venni. Na meg nem szabad mindent szentírásnak venni. Én az első terhességemnél Az a 9 hónap című könyvet olvastam. Elég tárgyilagos és sok mindenre kitér. Persze vannak benne dolgok amik Magyarországon nem úgy működnek, de ezt a szerkesztő jelzi is a könyvben. Meg vannak benne olyanok is ami azóta már nem úgy an, de építkezni jó belőle. Szerintem.
10/13 anonim válasza:
1 hónap az 30-31 napos.
A 9 hét az már a 3.hónap,igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!