8 hetes vagyok. Apró mozgásokat érzek, néha gyengébben, néha erősebben. Lehet a baba?
Mindenki véleménye érdekel. Ha jól emlékszem meg is köszöntem...
Örülök neki, hogy vannak még olyan anyukák, akik ugyanazt érezték, mint én. Vagy tán nem örülhetek?
Én nem tudom,hogy Te mit érzel,csak azt tudom,hogy nekem ez az első terhességem,most vagyunk a 15.héten és kb 1 hete,10 napja érzek kisebb rángásokat,mocorgásokat. Nem kívülről,hanem belülről. Mindenki lehülyézett,hogy az tuti kizárt,majd örülhetek,ha 18-20 hetesen érzem,meg hasonlók,de ma rákérdeztem a védőnőnél és az Ő véleménye szerint semmi nem zárja ki,hogy nem a babák azok,főleg hogy ketten vannak! És én tudom és hiszem,hogy Ők azok,de majd ha már mindennaposak lesznek a mozgások és teljesen biztossá válik,hogy Ők azok,akkor majd visszakövetkeztetek rá,hogy most is Őket éreztem-e!:)
Szerintem inkább Te is a védőnőddel vagy az orvosoddal konzultálj,mert itt nem fog kielégítő választ kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!