Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes vagyok. Apró mozgásoka...

8 hetes vagyok. Apró mozgásokat érzek, néha gyengébben, néha erősebben. Lehet a baba?

Figyelt kérdés
Ez nem bélmozgás, mert teljesen más. Ez a harmadik terhességem.
2012. okt. 2. 13:09
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Mindenki véleménye érdekel. Ha jól emlékszem meg is köszöntem...

Örülök neki, hogy vannak még olyan anyukák, akik ugyanazt érezték, mint én. Vagy tán nem örülhetek?

2012. okt. 3. 10:45
 22/28 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem csak irigykednek :) :) Hülyék mi sem vagyunk....
2012. okt. 3. 11:19
 23/28 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó válaszoló ebben nem vagyok biztos...se az irigykedésben,sem a hülyeségetekben...
2012. okt. 3. 11:28
 24/28 A kérdező kommentje:
Kérlek ne idejárj kötekedni, mert csak magadat égeted :D
2012. okt. 3. 11:40
 25/28 anonim ***** válasza:

Én nem tudom,hogy Te mit érzel,csak azt tudom,hogy nekem ez az első terhességem,most vagyunk a 15.héten és kb 1 hete,10 napja érzek kisebb rángásokat,mocorgásokat. Nem kívülről,hanem belülről. Mindenki lehülyézett,hogy az tuti kizárt,majd örülhetek,ha 18-20 hetesen érzem,meg hasonlók,de ma rákérdeztem a védőnőnél és az Ő véleménye szerint semmi nem zárja ki,hogy nem a babák azok,főleg hogy ketten vannak! És én tudom és hiszem,hogy Ők azok,de majd ha már mindennaposak lesznek a mozgások és teljesen biztossá válik,hogy Ők azok,akkor majd visszakövetkeztetek rá,hogy most is Őket éreztem-e!:)

Szerintem inkább Te is a védőnőddel vagy az orvosoddal konzultálj,mert itt nem fog kielégítő választ kapni!

2012. okt. 3. 13:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Azért a 8.hét és a 13.hét között ÓÓÓÓÓÓRIÁSI különbség van!Ráadásul ikrekről van szó.A két szitu merőben más.Bár azt nem tudom,hogy Te valóban a babákat érzed-e.Azért gratulálok!3 gyerekes anyuka
2012. okt. 3. 14:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Én a 20. hetemből visszatudok már következtetni, hogy a babám volt az. A védőnőm sem mondta, hogy lehetetlen! Ez mindenkinél más! Van aki még 18-19 hetesen sem érzi! Most akkor azok is mondják azt, hogy lehetetlen érezni pl 16 hetesen???
2012. okt. 3. 15:06
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 3. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!