8 hetes vagyok. Apró mozgásokat érzek, néha gyengébben, néha erősebben. Lehet a baba?
Figyelt kérdés
Ez nem bélmozgás, mert teljesen más. Ez a harmadik terhességem.2012. okt. 2. 13:09
11/28 anonim válasza:
Szerintem a baba! Én is 8 hetesen éreztem már pedig első terhesség! :) Most is ugyanazok az érzések vannak csak erősebbek és tapinthatóak. 20 hkm :)
12/28 A kérdező kommentje:
Ugye tudtam én:D ennek nagyon örülök:)
2012. okt. 3. 08:36
13/28 anonim válasza:
10 - nem
1 - igen
Na, látod, igazam volt!
Tényleg? Ez a logika?
14/28 A kérdező kommentje:
Okos vagy édes. Van gyereked? Nem hiszem:D
2012. okt. 3. 09:15
15/28 anonim válasza:
Azért mert kevés ember érzi meg 8 hetesen, az még nem jelenti azt, hogy lehetetlen. Mozogni meg amúgy is mindig mozog talán csak nem lehet olyan tisztán kivenni UH-n mert pici. Velem anyám is leállt veszekedni, hogy ő 3 gyerek után csak jobban tudja. Én meg mondom, hogy nem érdekel hogy te csak félidősen érezted, én akkor is érzem már most! :)
16/28 anonim válasza:
Ja és ezt az érzést nem lehet összekeverni semmivel, még az idegrángással sem :) Akkoriban én is föl tettem ezt a kérdést, mindenki azt írta hogy lehetetlen de én akkor is tudtam hogy nekem van igazam! :)
17/28 anonim válasza:
Utolsó válaszoló,és kérdező:tényleg itt hülyítitek egymást?!Nekem konkrétan 3 gyerekem van,de az is biztos,hogy a 10 lenne is kizártnak tartanám,hogy 8 hetesen érezni lehessen.De én laikus vagyok.Ám valószínűleg-a Ti felfogásotok szerint-az összes genetikus,meg orvos is hülye(mert Ők is kizártnak tartják).
18/28 anonim válasza:
Bármit is mond néhány "szuper-ősanya", számomra akkor is lehetetlen, hogy valaki egy másfél centis embriót érezzen, aki még csak pár napja kezdett el magától mozogni.
Nézz utána, hogy néz ki UH képeken egy ekkora embrió, vagy olvass utána:
19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm 15-ös. És megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzatok le senkit sem a sárga földig.
2012. okt. 3. 10:27
20/28 anonim válasza:
Miért teszel fel kérdést feleslegesen???
Te nem véleményt vársz, csak megerősítést és vakon nem érdekel sok ember válasza, csak azé az egyé, aki ugyanazt gondolja, mint te.
Ha ilyen vagy, ne ide írogass, hanem írj naplót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!