Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira kétségbe vagyok esve,...

Annyira kétségbe vagyok esve, ma kaptam meg az AFP eredményem 0,61. Down kór,21-triszómia 1/20. Volt valakinek ilyen rossz eredménye?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszlolód vagyok.

Még az jutott eszembe, hogy nem cukros esetleg?

Befolyásolja az AFP eredményt.

2012. okt. 3. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne félj! Attól nem kell félni! Nyugi! A sógornőm is volt és semmi baj nem lett. Persze van egy statisztika de nálatok minden rendben lesz!
2012. okt. 3. 21:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt magzatvíz vételem.Ne aggódj,maga a művelet nem fáj inkább csak kellemetlen.Emelt dózisban szedd a magnéziumot és utána feküdj, amennyit csak tudsz.Én két-három napot teljesen végig feküdtem, mert amikor már csak a mosdóig mentem, a szervezetem jelezte, hogy pihi kell.De utána szépen lassan egyre többet bírtam.Nyugodj meg nem lesz gond.Az én AFP eredményem 0,57 volt, bár nálunk 0,5 az alsó határ és 26 éves voltam akkor, de bevállaltam.Úgy gondoltam, hogy inkább izgulok 3 hetet , mint több hónapot.
2012. okt. 4. 06:51
 14/17 A kérdező kommentje:

Minden kedves válaszolónak, aki biztatott : megcsináltattam a magzatvíz vételt, sőt már meg is van az eredménye, teljesen negatív!

Köszönöm mindenkinek aki írt!

2012. nov. 2. 14:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Szuper!!!!!!!!!!!
2012. nov. 2. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok! De jó!!!! :DDDD
2012. nov. 2. 15:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek, azért hihetetlen ez a nyomorék ÁFP, én az biztos, hogy betiltanám, ebben az 1 hónapban totál kikészültem miatta, mert mindig az 1:20-hoz arány volt előttem:(
2012. nov. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!