Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy elmérték az...

Lehetséges, hogy elmérték az adatokat?

Figyelt kérdés

39 hetes vagyok, lehetséges, hogy másfél hét alatt nem, hogy nőtt hanem összement a baba.Korábbi adatok: Bpd:96mm Tad:115 mm ac:348 fl:73mm

mostani adatok:

bpd:95 mm tad:102 mm ac:333mm fl:75mm

Más gépen más doki mérte,gondolom másfél hét alatt nem ment össze a baba.

2009. aug. 4. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, más gépen eltérők a dolgok, nekem is érdekes volt.Sőt, én terhesség közben elköltöztem, és kiderült, hogy 2nappal elstámolta az előző orvosom a szülés várható időpontját is.
2009. aug. 4. 08:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Abszolute lehetséges. Más gép, más doki, és a baba közben mozog-forog, lehetetlen hajszálpontosan mérni! :) Ez teljesen "szokványos" eset. Gyors és szép szülést kívánok!
2009. aug. 4. 08:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de van sorvadásos betegség babóknál(főleg a terhesség végefelé), DE (nem kell nekem esni) arról szóltak volna, mert gondolom nézték az előző leletedet is. Egyébként a gép beállításai és doki is számít, meg persze a szülők adottságai, bár a mínusz 10 mm elég sok, akkor vmelyik télleg elég bénácska volt. Szóval ne ijedj meg, ne aggódj, de azért egy telefont megér a dokidnak.
2009. aug. 4. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, a gép v doki volt bénácska persze, nem a szülők :) most oplvastam vissza és elég félreérthető :)
2009. aug. 4. 09:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Az előző leleteket nem kérték,a méhlepény 2. fokban érett, ctg rendben
2009. aug. 4. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:

szia!FLOWMETRIÁT szokták nézni?!mert ha az esetleg nem megfelelően müködik akkor elöfordulhat hogy a babád fogy és nem hizik mivel nem kap elegendő oxigént és tápanyagot.(nem szeretnélek ijezgetni de sajnos van ilyen)

37.hetes

2009. aug. 4. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:
utolso vagyok még annyit füznék hozzá hogy nekem 35.hetes korom óta III.fokban érett a lepény 1-héten 2-szer van NST.és FLOWMETRIA
2009. aug. 4. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem éppen fordított a helyzet. nagyon nagynak látszik a kisfiam, de a doki aggályaimra azt válaszolta, hogy ne izguljak, mert gépek egy sablon alapján számolnak, és ő pedig próbál pontosan mérni, de biztos benne, hogy hajszálpontosan lehetetlen, és itt tizedmilliméterek is számítanak.

pláne ha más gép: jobb illetve rosszabb minőségű képen másképp mérnek.

2009. aug. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!