Hamarosan megszületik a kislányunk de nevet nem találunk neki már kezdem nagyon hülyén érezni magam! Szerintetek? Danka a vezetéknév és így Danka Benita vagy Vanda, Nadin, Nanda, Adél, Zoja,? Ezek milyenek? Várok újjakat is!
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 12:01
21/31 anonim válasza:
Ezek közül szerintem egyik se szép és egyik se illik a vezetéknévhez. Miért csak olyan neveket választottatok, amik totál nem illenek a vezetéknévhez??? Danka Dorina például? Zoé? Danka Adél még a legjobb de ha A betűre végződik a vezetéknév akkor nem szerencsés, ha a keresztnév is A-val kezdődik.
22/31 anonim válasza:
És a Benitát, hogy fogjátok becézni? Beninek esetleg? Mert én így becézem Bence nevű keresztfiamat például. Szerintem ez nagyon erőltetett név. Nem baj, ha egy kicsit ismertebb nevet választotok. Tudod, a kevesebb néha több. A Vandával, ill. az Adéllel nincs bajom.
23/31 anonim válasza:
a danka jankán iszonyat jót nevettem :DDDDDDD
én az Adélra szavazok amúgy!!!!
28/31 anonim válasza:
A Danka Benita jól hangzik, még esetleg a Zoja illene hozzá, bár elég fura nevek.
Vanda, Nadin, Nanda, Adél szerintem nem mennek hozzá.
Danka vezetéknévvel lány ismerőseim: Orsolya, Veronika, Viola, szerintem ezek a nevek jól hangzanak vele.
Ajánlanám azokat a neveket amikben nincs a magánhangzó, vagy csak a végén: Imola, Boróka, Liliána, Luca, Emese, Csenge
29/31 anonim válasza:
Szerintem a világon a legszebb név az Anna.
Egyszerű, csengő, kedves név.
Az én lányomat így fogják hívni, ha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!