Hamarosan megszületik a kislányunk de nevet nem találunk neki már kezdem nagyon hülyén érezni magam! Szerintetek? Danka a vezetéknév és így Danka Benita vagy Vanda, Nadin, Nanda, Adél, Zoja,? Ezek milyenek? Várok újjakat is!
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 12:01
11/31 anonim válasza:
Kimondtad már hangosan, hogy Danka Vanda, meg Danka Nanda? Szerintem rettenetesen hangzik mindkettő.
Mindenképpen magas vagy vegyes hangrendű keresztnevet választanék: jó a Benita, aztán Eszter, Petra, Dorina, Emília.
13/31 anonim válasza:
nekem ezekből egyik sem tetszene... mit szólnátok pl. a Bernadetthez?
14/31 anonim válasza:
ezek közül szerintem az Adél a legjobb....
15/31 anonim válasza:
Janka, Dalma ezt a kettőt javasolja az utónév kalkulátor. de magad is kipróbálhatod!
16/31 anonim válasza:
bár sztem ezek az egyforma magánhangzójú nevek elég bután hangzanak, mintha egy Romhányi vers lenne :) kinek a pap,kinek a paplan :)
17/31 anonim válasza:
danka janka? danka dalma?? ez komoly???
danka adél, a többi nem passzol
18/31 anonim válasza:
Nekem is a Danka Bettina jutott eszembe. Szerintem jobban illik a vezetéknévhez. Fura ezt így leírni, mert sosem javasolnám senkinek a saját nevem, de itt most tényleg ez passzol hozzá a legjobban:-))
19/31 anonim válasza:
Az Adél szép,de így,hogy A-ra végződik a v.név,így fura,de nem rossz. Szerintem szép név még az Emília,Korina,Nikolett,Letícia,Regina,Eszter,Zsófi,Enikő,Alíz,Jázmin,Vivien,Evelin,stb. De a Ti gyermeketek lesz,úgyis Ti fogtok dönteni és úgyis olyat fogsz adni neki,ami Neked tetszik.
20/31 anonim válasza:
Amik hirtelen eszembe jutottak és itt nem láttam:
Amanda,Antónia,Viktória,Zita,Laura(így fogják hívni a lányom 32 hkm)
Majd írj mit döntöttetek!
Boldog babvárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!