10 hetes kismama vagyok és a párom nem akar elvenni. Miért?
Figyelt kérdés
Mielőtt teherbe estem is beszéltünk róla, hogy majd összeházasodunk, de most azt mondja, hogy nem, mert akkor úgy jelentjük be, hogy egyedül nevelem a gyereket és több pénzt kapunk. De én ezt nem akarom! Én nem így képzeltem el az életem!!!2012. szept. 30. 19:23
11/15 anonim válasza:
A te döntésed volt, h szülsz házasságon kívül. akkor most nem értem, min problémázol. Le kellett volna fektetni magadban a szabályokat, h mittomén albérletbe nem szülök, aki nem vesz el, annak nem szülök, stb. De most már mindegy.
12/15 anonim válasza:
az jobb lenne, ha csak azért venne el, mert terhes vagy?
13/15 anonim válasza:
én 14 hetes vagyok és nekünk pénzünk nincs összeházasodni... természetesen irigylem azokat,akiknek van,ráadásul a környezetemben most 3 eljegyzés is volt és 20 nap múlva egy esküvő is lesz...
de sztem ez a legkevesebb! érzem hogy szeret, tudom,hogy szeretni fogja a babánkat is! ennyi elég.
14/15 anonim válasza:
Az önkormányzati esküvő ingyenes. Bejelentkeztek, még gyűrű sem kell, semmi nem kell. Áláírjátok és ennyi.
A pénz sem kifogás.
15/15 anonim válasza:
Én is a párommal élek már 7 éve de soha nem beszéltünk a házasságról. Az számunkra csak egy papír és név változtatás. Most várjuk az első babát és fel se merült az hogy egyedül álló anyaként legyen bejelentve. Félnénk hogy lebuknánk. A pici terméseztessen az apja nevét fogja viselni. Nem éri meg az 1000ft többet kapsz. Gondolj bele minden hónapban annyival többet kapsz ha meg lebuktok akkor egyszerre kell visszafizetni ami nem kis pénz ha tesznek rá valami bírságot is. Beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!